Akumuliatoriniai sodo įrankiai tokie pat kieti kaip benzininės mašinos. Naudodami naują profesionalų baterijomis varomos rankinės įrangos asortimentą, dabar galite tvarkyti kraštovaizdį, nesirūpindami dūmais ir triukšmu. Nėra blogo kvapo, lengvi, patogūs naudoti ilgomis pamainomis. Šie sodo įrankiai yra pakankamai tylūs, kad juos būtų galima naudoti bet kur ir bet kada. Švara ( nereikia benzino ir tepalų ), jie atitinka net pačius griežčiausius aplinkosaugos reikalavimus. Dėl itin mažų eksploatavimo išlaidų ir ilgo akumuliatoriaus veikimo laiko jie siūlo didelį našumą bei rezultatus, kurių tikitės. Tiesą sakant, akumuliatoriniai sodo įrankiai yra tokie pat galingi kaip ir lygiaverčiai benzininiai varikliai. Toliau pateikiamos kelios pagrindinės priežastys, kodėl sodo įrankiai yra protinga investicija tiek jums, tiek jūsų verslui, tiek mūsų aplinkai dabar ir jau nekalbant apie tai ilgainiui.

Akumuliatoriniai sodo įrankiai paruošti sunkiam, patikimam naudojimui

Akumuliatoriniai sodo įrankiai pasižymi dideliu pajėgumu ir našumu, lygiaverčiu kai kuriems galingiausiems benzininiams modeliams. Galingas elektros variklis užtikrina įspūdingą galią. Sukamas visu sukimo momentu nuo nulio apsisukimų per minutę, o galinga konstrukcija ir aktyvus aušinimas leidžia nepertraukiamai dirbti bet kokiu oru. Be to, akumuliatoriniai įrankiai turi papildomų išmaniųjų funkcijų, todėl darbas tampa dar efektyvesnis ir produktyvesnis.

Malonūs vartotojui ir aplinkai

Į vartotoją orientuotas baterijomis varomų įrankių dizainas sumažina jūsų darbą bet kokioje situacijoje. Be to, šie sodo įrankiai leidžia žymiai sumažinti CO2 pėdsaką ir sumažinti poveikį aplinkai. Dirbant, nėra blogo kvapo, dūmų ir triukšmo. 

Stebėkite savo įrangą

Pamirškite rankinius valdiklius. Telefonu, planšetiniu kompiuteriu ar nešiojamuoju kompiuteriu galite pasiekti savo prietaisų žemėlapio vaizdą. Įvairią išsamią statistiką, kiekvieno prietaiso aptarnavimo istoriją ir gauti pranešimus, kai prietaisai turi būti atnaujinami.

Lanksti sistema kai kuriems akumuliatoriniams sodo įrankiams

Dauguma akumuliatorinių sodo įrankių sistema yra pagrįsta bendra platforma, užtikrinančia maksimalų lankstumą. Tai reiškia, kad galite beveik laisvai rinktis iš baterijų, įkroviklių ir priedų, priklausomai nuo jūsų poreikių. Nesvarbu, ar pasirinksite nešti baterijas ant nugaros, diržo ar pačioje mašinoje, viskas puikiai dera. Tiesiog taip paprasta, kaip turėtų būti.

Taupo jūsų pinigus

Kiekvienas akumuliatoriaus įkrovimas kainuoja tik dalelę degalų bako kainos – taigi akumuliatoriniai sodo įrankiai atsiperka greičiau, nei manote. 

Patogumas ir galia

Maži svoriai, maža vibracija, intuityvi vartotojo sąsaja ir stiprūs ilgaamžiai varikliai. Akumuliatoriniai sodo įrankiai be benzino daro jūsų darbo dieną dar patogesnę ir produktyvesnę.

Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės (43)

Akumuliatorinės vejapjovės (37)

Akumuliatoriniai lapų pūstuvai (22)

Akumuliatoriniai pjūklai (48)

Akumuliatoriniai trimeriai ir krūmapjovės (44)

Grįžti į sąrašą

One thought on “Profesionalūs akumuliatoriniai sodo įrankiai

  1. įrankių nuoma parašė:

    sveiki, esu nauja sodininkė. šiemet turėsiu savo pirmąjį darželį,nežinau kaip ilgai tai tęsiu. gal vertėtų įrangą nuomotis?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *