Šiuo metu tikrai yra platus įvairių dydžių sodo įrankių asortimentas, atitinkantis jūsų poreikius ir jūsų sodo dydį. Siūlomi įvairūs sprendimai. Akumuliatoriniai sodo įrankiai arba benzininiai. Benzininiai sodo įrankiai turi savo privalumų, tačiau yra daug atvejų, kai pirmenybė teikiama akumuliatoriniams elektriniams gaminiams. Šiame straipsnyje aptarsime akumuliatorinių sodo įrankių pirkimo pranašumus.

Triukšmas – ar belaidžiai akumuliatoriniai sodo įrankiai yra tylūs?

Benzinu varomi sodo įrankiai, tokie kaip grandininiai pjūklai, yra galingesni ir idealiai tinka naudoti sunkiomis sąlygomis. Tačiau jie gali būti labai triukšmingi, o tai gali erzinti jus ir netoliese esančius kaimynus. Ypač ilgo naudojimo metu. Tačiau belaidės alternatyvos yra daug tylesnės ir nereikia dėvėti ausų apsaugos.

Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės ir lapų pūstuvai yra populiarūs versle, viešbučiuose ir mokyklose. Jie nesukelia tiek daug trikdžių. nes jų skleidžiamas garas yra pakankamai tylus.

Svoris

Sodo įranga su benzininiais varikliais yra pakankamai sunki. Benzininių variklių įrankiai yra sunkesni dėl variklio ir degalų bako. Dėl to ilgą laiką gali kilti problemų naudojant tokius įrankius kaip gyvatvorių žirklės ir grandininius pjūklus, nes juos sunkiau laikyti. Gali skaudėti rankas, jei nesate prie jų pripratę. Tačiau akumuliatoriniai sodo įrankiai yra lengvesni. Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės yra daug lengvesnės, todėl smulkias užduotis galite atlikti greičiau, be pertraukos.

Nereikia pirkti kuro – pigiau ir greičiau

Belaidžiams įrenginiams reikia įkrauti baterijas. Tačiau tai daug mažiau vargo nei eiti į degalinę nusipirkti degalų – o tai taip pat kainuoja daugiau. Yra daugybę produktų, įskaitant akumuliatorinius lapų pūstuvus ir akumuliatorines gyvatvorių žirkles. Jas galima įkrauti labai greitai ir kurios yra paruoštos naudojimui. Nereikia eiti į degalinę.

Mažesnės paslaugų išlaidos

Akumuliatoriniai sodo įrankiai, tokie kaip belaidžiai krūmapjovei, turi mažiau judančių dalių nei jų benzininio variklio atitikmenys. Tai gali būti tik gera žinia jums. Tai reiškia, kad aptarnavimui reikia mažiau dalių, todėl aptarnavimo išlaidos paprastai būna mažesnės.

Švara (nereikia benzino ir tepalų)

Akumuliatoriniai sodo įrankiai taip pat turi mažesnį anglies pėdsaką nei benzininiai įrankiai. Todėl yra daug geresni aplinkai ir nėra blogo kvapo.

Akumuliatorinių sodo įrankių paskirtis

Sprendžiant, ar rinktis benzininius sodo įrankius, ar belaides ir elektrines, yra keletas akumuliatorinių įrankių naudojimo trūkumų:

  • Pirmiausia reikia apsvarstyti, kiek laiko naudosite produktą. Jei jau turite po ranka benzino, benzininius įrankius galima greitai papildyti. Akumuliatoriniai sodo įrankiai reikalauja įkrauti akumuliatorių ir palaukti, kol galėsite tęsti. Akumuliatorinių sodo įrankių baterijos paprastai yra suprojektuotos taip, kad gaminys tarnautų pakankamai ilgai, kad atliktų reikiamą užduotį. Tačiau norint išvengti prastovų, galima įsigyti papildomų baterijų.
  • Kitas dalykas yra tai, kaip intensyviai reikia naudoti sodo įrankį, nes benzininės versijos yra skirtos didesnėms užduotims ir didesniems sodams. Benzininių variklių versijos, skirtos žoliapjovėms ir grandininiams pjūklams. Reguliaresniam ir intensyvesniam naudojimui, ir tai gali būti geresnis sprendimas, jei to reikia nuolatos ilgiau nei porą valandų. Daugeliui žmonių tai nėra reikalavimas ir net tomis dienomis, kai grandininis pjūklas ar lapų pūstuvas reikalingas ilgesniam laikui. Galima pailsėti nuo darbo ir nuveikti ką nors kita, kol akumuliatorius įkraunamas ir prietaisas ilsisi. 

Kokie yra akumuliatoriniai sodo įrankiai?

Akumuliatorinių sodo įrankių, parduodamų internetu, skaičius per pastaruosius kelerius metus išaugo ir ateityje jų bus daugiau. Šiuo metu siūlomi šie akumuliatoriniai sprendimai, skirti sodo priežiūrai, kad sodo priežiūra būtų maloni ir darbas būtų lengvesnis:

Norėdami gauti daugiau informacijos apie įvairius produktus ir sužinoti daugiau, kreipkitės į Lazy House robotics specialistus.

Akumuliatorinės gyvatvorių žirklės (43)

Akumuliatorinės vejapjovės (37)

Akumuliatoriniai lapų pūstuvai (22)

Akumuliatoriniai pjūklai (48)

Akumuliatoriniai trimeriai ir krūmapjovės (44)

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *