Robotinės vejapjovės taupo pinigus

Robotinės vejapjovės nėra pigios, tačiau ilgainiui gali sutaupyti šiek tiek jūsų pinigų. Tradicinės vejapjovės taip pat nėra pigios, o jei įsigysite pigiausią, pjaudami turėsite skirti daugiau laiko ir pastangų. Taip pat yra kuro sąnaudos bei darbo užmokestis, jei ką nors norėtumėte samdyti, kad nupjautų jums žolę. Nereikia nė sakyti, kad vejos priežiūra gali kainuoti brangiai.

Robotinės vejapjovės taupo jūsų laiką

Norint turėti gražią veją, reikia skirti nemažai savo brangaus laiko jos priežiūrai arba, neprarandant savo brangaus laiko, roboto vejapjovės įsigijimas yra geriausia  investicija.

Užuot nemažai laiko skyrę vejos pjovimui, geriau mėgaukitės savo diena, praleiskite laiką su šeima, užsiimkite nauju pomėgiu ar susitelkite į savo darbą.

Robotinės vejapjovės saugios aplinkai

Robotinės vejapjovės yra elektrinės ir neišmeta teršalų. Kuru varomos vejapjovės aplinkai yra pavojingesnės nei elektrinės, bet ir blogesnės nei daugelis kitų kuru varomų dalykų. Remiantis EPA statistika, vieną valandą naudojant tradicinę vejapjovę, užteršiama tiek pat, kiek 11 val. važiuojant automobiliu.

Kodėl neturėtumėte įsigyti roboto vejapjovės?

Noras būti arčiau gamtos

Nors automatinė vejapjovė sutaupys daug brangaus laiko ir jūsų žolė atrodys tvarkinga, ji taip pat atitolins jus nuo jūsų sodo. Augalų auginimas gali duoti daug naudos jūsų sveikatai bei psichologinei būklei. Jei manote, kad sodo priežiūra padeda jūsų gyvenimui, galbūt geriau jį prižiūrėti su tradiciniais įrankiais ir rankinėmis vejapjovėmis.

Vejos robotai kaina

Robotai vejapjovės nėra labai pigios, tačiau, mes teigiame, kad jos ilgainiui sutaupys jums pinigų.

Ko tikėtis iš robotinės vejapjovės

Pjovimas

Roboto vejapjovės pjovimo kokybė turi būti tokia pat gera (arba bent jau beveik tokia pat gera), kaip ir tradicinės vejapjovės, kad būtų perspektyvus pasirinkimas. Be to, kai kurios žolės rūšys yra gražesnės, kai jos pjaunamos tam tikru aukščiu. Įsitikinkite, kad vejapjovė atitinka jūsų žolės aukščio poreikius.

Baterijos veikimo laikas

Ar turite mažą veją ar daug akrų žolės? Akumuliatoriaus tarnavimo laikas yra svarbus veiksnys. Jei robotas vejapjovė vienu įkrovimu negali nupjauti visos vejos ploto, jums reikės kelių pjovimo seansų, o tai gali reikšti kelių ribų nustatymą arba jų perkėlimą.

Ribų nustatymas

Kad robotai darbuotųsi sėkmingai, reikia nustatyti ribas, kurios ribotų jų keliavimo galimybes. Kai kurios būna po žeme, o kai kurios – virš žemės.

Jei norite kažko protingesnio atkreipkite į vejapjoves, kurios turi jutiklius, kurie padeda apeiti daiktus ir išvengti pavojingų situacijų.

Ar robotai vejapjovės grįžta į įkrovimo stoteles?

Kai kurie robotai nėra pakankamai protingi, kad galėtų įkrauti save. Ar norėtumėte kiekvieną kartą prijungti robotą vejapjovę, kai reikia nupjauti žolę? Taip pat apsvarstykite, kiek laiko reikia įkrauti akumuliatorių.

Ar nepavojingos įvairios oro sąlygos?

Šie robotai greičiausiai gyvens lauke, todėl jie turi būti tvirtesni nei įprastas vidaus prietaisas. Ar ten, kur gyvenate, daug lyja? Įsitikinkite, kad jūsų brangi automatinė vejapjovė gali dirbti bet kokiomis oro sąlygomis.

Robotų vejapjovių garsas

Kai kurie įrenginiai yra triukšmingesni už kitus. Jei garsas jums kelią susirūpinimą, galbūt norėsite investuoti į tylesnį robotą vejapjovę.

Saugumas

Manėme, kad turėtume tai paminėti, nes tai gali būti neaišku jūsų vaikams ir augintiniams. Įsitikinkite, kad vejapjovės nepakenks aplinkiniams. Dauguma turėtų turėti apsaugos ir automatinio išjungimo funkcijas, tačiau kai kurios nėra tokios protingos.

Šlaitai

Tai yra didžiulis veiksnys. Yra skirtumas tarp lygios žolės lopinėlio pjovimo ir pjovimo per šlaitus bei kalvas. Kai kurie robotai vejapjovės gali įveikti didesnius nuolydžius nei kiti.

Valdymas

Kai kurias vejapjoves galima užprogramuoti ir viską atlikti savarankiškai. Kitos gali reikalauti šiek tiek pagalbos. Kai kurios gali veikti painiai. Kitos gali turėti tik vieną ar du mygtukus. Svarbu rasti tinkamą pusiausvyrą, juk nenorite praleisti daug laiko, aiškinantis, kaip naudotis vejapjove.

Vejos robotai kaina

Kaina priklausys nuo kelių veiksnių, įskaitant prekės ženklą, konstrukcijos kokybę, tvirtumą, funkcijas, baterijos veikimo laiką, energiją ir kt. Tai priklauso tik nuo to, ko jums reikia, tačiau nė vienas iš jų nėra pigus.

Pigiausios vejapjovės prasideda nuo maždaug 800 Eur, o brangiausios gali kainuoti daugiau nei 4000 Eur.

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai vejapjovės

Robotai vejapjovės – lengvai valdomi, saugūs, ekonomiški ir efektyvūs prietaisai sukurs pavydėtino grožio veją Jūsų kieme.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *