Ambrogio robotai, daugiau nei dvidešimt metų rinkoje esantys robotai, pagaminti Italijoje. Neseniai rinkoje pristatė naują vejos robotą, QUAD Elite: skitą ekstremaliems šlaitams iki 75%.

Ambrogio robotai didžiuojasi plačiausiu produktų asortimentu rinkoje, kuris gali patenkinti bet kokio tipo žaliųjų zonų poreikius: mažų ir didelių, paprastų, nelygių, plokščių ar nuožulnių. Naujasis QUAD tinka tiems, kurie turi netaisyklingus ir sudėtingesnius sodus. Jis įveikia šlaitus iki 75%, užtikrindamas tikslų ir taisyklingą žolės pjovimą tiek nuolydžiuose, tiek įprastuose plotuose.

Kartu atraskime savybes, dėl kurių QUAD yra toks unikalus nei kiti Ambrogio robotai:

Galingas – optimalus nuolydžių valdymas iki 75%. Dėl savo 4 varomų ratų ir dvigubos 10Ah baterijos robotas gali įveikti itin stačius šlaitus. Yra labai efektyvus arti stataus krašto (iki 65%) nuolydžio. Kompaktiškas dydis ir kvadrato forma (53 cm.), leidžia robotui būti judriam ir efektyviam ant bet kokio tipo žemės ir lengvai judėti net labai uždarose erdvėse. Be to, rankenos, išdėstytos 4 pusėse, leidžia jį saugiai ir lengvai transportuoti.

Didelio našumo – 4 varomų ratų dėka, robotas pasižymi aukštu efektyvumu dėl kiekvieno vairavimo modulio traukos rato variklio, leidžiančio vairuoti robotui važiavimo kryptimi. QUAD Elite nei kiti Ambrogio robotai pjauna bet kuria kryptimi, neatlikdamas rizikingų manevrų šlaituose ar šalia perimetro laido.

Pažangus kliūčių aptikimas naudojant RADARĄ: intelektualūs atpažinimo jutikliai leidžia robotui nuotoliniu būdu suprasti ir įsiminti kliūtis sode,  perimetro laidu nereikia atskirti zonų, tokių kaip: medžiai, gėlynai, kėdės ir kiti daiktai, esantys ant vejos paviršiaus. Visa tai reiškia mažiau smūgių (išsaugant roboto nusidėvėjimą), sumažintas įrengimo išlaidas (mažiau perimetro laido) ir didesnis saugumas.

Dėl savo struktūrinių ir techninių ypatybių (medžiagų kokybė, ilgi darbo ciklai, jutikliai ir kt.), QUAD sujungia dizainą ir technologines naujoves bei supratimą apie aplinką.

QUAD sugeba nupjauti iki 3500 kvadratinių metrų plotą. NEXT linijos Ambrogio robotai tarp jų ir QUAD Elite robotas yra aprūpinti aukšta technologija:

  • Pažangios navigacijos sistemos;
  • Jutiklinis ekranas, „ZCS Connect“ (kad galėtumėte nuotoliniu būdu bendrauti su robotu bet kada ir bet kur);
  • Suderinamumas su GPS ir valdymas balsu (Smart Assistant).

„Zucchetti Centro Sistemi“ ilgą laiką vykdė žiedinės ekonomikos strategiją: efektyviai naudodama išteklius, kūrė pažangius ir ekologiškai tvarius produktus, turinčius mažą poveikį aplinkai ir energijai. Ambrogio robotai yra vieni iš ilgiausiai gyvuojančių rinkoje: produktai, kuriuos galima taisyti, atnaujinti, su ilgu garantiniu laikotarpiu.

Ambrogio robotai yra žoliapjovės, kurios pagamintos robotų specialistų, tiems vartotojams, kurie nori turėti aukšto lygio vejapjovę, kuri puikiai prižiūrėtų veją.

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *