Niekada negaiškite laiko valydami savo langus – leiskite langų valymą patikėti robotui HOBOT-388. Jis tai padarys automatiškai!

„Home Robot LLC“, „HOBOT Technology INC“ – robotizuotų namų padėjėjų gamintojo – platintojas, išleido langų valymo robotą HOBOT-388. Jame yra patentuotas ultragarsinis valymo purškiklis ir du vakuuminiai varikliuku varomi valymo ratai, pagrįsti dirbtinio intelekto technologija.

Naujausias langų robotas HOBOT yra specialiai sukurtas, kad kuo kruopščiau ir be vargo išvalytų jūsų langus ir kitus paviršius.

Automatinis papildomas drėkinimas

Robotiniai langų plovikliai veikia automatiškai, pritvirtinus juos prie stiklo, naudojant varikliu varomą siurbimą. Jums nebereikės valyti langų rankiniu būdu, ką daryti yra ypač pavojinga, gyvenant aukščiau. Naudodami HOBOT-388 tereikia užpildyti vandens rezervuarą valymo skysčiu, uždėti valymo šluostes ir uždėti robotą ant lango ir leisti jam atlikti visą darbą už jus!

Langų robotas HOBOT-388 turi užpatentuotą ultragarso valymo purkštuką, kuris purškia langų valymo skystį į 15 mikrometrų dulksną ir tolygiai paskirsto jį ant lango paviršiaus. Procesas ištirpina purvą ir dulkes bei palieka jūsų stiklo paviršių visiškai poliruotą ir be dryžių. Aišku, jeigu paviršius yra labai purvinas, valymo procesą reikia pakartoti bent 3 kartus.

Efektyvi judėjimo strategija

Du HOBOT-388 valymo diskai buvo sukurti naudojant AI technologiją, leidžiančią naudoti natūralų judėjimo modelį iš viršaus į apačią, imituojantį rankų judėjimą. Du vakuuminio variklio varomi diskai sukasi iki 70 aps./min. Ant diskų uždedamos mikropluošto valymo šluostės, kurios kruopščiai pašalina visas dulkes ir nešvarumus, prilipusius prie jūsų langų ar kito paviršiaus.

Dėl didelio vakuuminio variklio įsiurbimo, langų robotas HOBOT-388 taip pat gali valyti labiau tekstūruotus paviršius, tokius kaip plytelės, pertvaras, mozaikinius langus ir net sienas su plaunamais dažais. Dėl mažo aukščio ir aptakaus, plono dizaino jis taip pat gali išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas.

Išmanus valdymas

Kitos HOBOT-388 funkcijos apima išmaniojo telefono ir nuotolinio valdymo galimybes, keičiamą vandens rezervuarą ir slėgio pokyčių aptikimą, leidžiantį jam automatiškai pakeisti kryptį pasiekus paviršiaus kraštą. Maitinimo laidas gali siekti apie 5 m. ir jungiasi su saugia nuolatinės srovės jungtimi, neleidžiančia netikėtai atsilaisvinti.

Paskutiniuoju produkto leidimu „Home Robot LLC“ ir toliau pristato naujoviškus namų robotus, kurie skatina mokslo ir technologijų derinimo su kasdieniu gyvenimą viziją.

Bendrovės atstovas spaudai sakė: „Mes nuolat stengiamės pasiūlyti aukščiausios kokybės robotus – namų padėjėjus, o HOBOT-388 turi iki šiol pažangiausias technologijas. Šis produktas puikiai tinka žmonėms, kurie nori praleisti mažiau laiko valydami langus ir daugiau laiko praleisti su savo šeima. HOBOT jau daugelį metų gamina aukštos kokybės robotus namų langams valyti. Įsigykite „HOBOT-388“ šiandien ir turėkite be vargo švarius langus!

Koks langų valymo robotas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo langus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Koks langų valymo robotas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo langus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *