Jei vis dar svarstote, ar robotai vejapjovės yra gera investicija, tuomet turite perskaityti šį straipsnį.

Žemiau yra pateiktos 9 priežastys, kodėl ši technologija yra geresnė už įprastą stumdomą vejapjovę.  Robotai vejapjovės gali padaryti vejos priežiūrą ne tik lengvesnę, bet ir efektyvesnę bei saugesnę.

1. Vejos grožis

Robotai vejapjovės sukuria daug sveikesnę, tvirtesnę, storesnę ir geriau atrodančią veją nei įprastos vejapjovės.

Taip yra todėl, kad jie yra užprogramuoti dirbti nuolat, daugeliu atvejų kiekvieną dieną. Daugumai žmonių tai per daug sunku konkuruoti dėl savo įsipareigojimų darbui, socialiniam ir šeimos gyvenimui. Kai kurie žmonės vejos pjovimą laiko nemaloniu darbu ir netgi gali atidėti tai kitai dienai (ar savaitei!), nes jų laikas yra labai ribotas.

Kasdien pjaunant veją, žolės aukštis visą laiką išlieka tas pats, todėl žolė niekada nepasiekia taško, kur paruduoja ir suskeldėja. 

Visi robotai vejapjovės suprogramuoti taip, kad kiekvieną kartą nupjautų mažiausią žolę. Tokiu būdu žolė tiesiog nukris į dirvos dugną, kad suirtų. Tuomet veiks kaip mulčias. Tai iš tikrųjų pagerina dirvožemio kokybę, o tai lemia geresnį ir stipresnį žolės augimą, taip pat sumažina pažeidžiamumą piktžolėmis.

Taigi jūs turėsite sveikesnę, sodresnę ir ekologiškesnę veją, o jos grožis neprilygs jokiam rankiniam pjovimui.

2. Robotai vejapjovės atlieka darbą už jus

Robotai vejapjovės pašalins vejos pjovimo įtampą. Suteiks daugiau laiko atsipalaiduoti po įtemptos darbo dienos, daugiau laiko praleisti su šeima ir draugais.

Tik nuo jūsų priklauso, kaip praleisite savo laiką, tik atminkite, kad už tai bus atsakinga robotinė vejapjovė!

3. Labai lengva naudotis

Visi robotai vejapjovės yra valdomi pagal pjovimo tvarkaraštį. Jame nurodoma, kada galima ir kada negalima pjauti. Vejapjovės tai padarys automatiškai be jokios pagalbos ir vykdys kiekvieną jūsų komandą.

Tai velniškai daug lengviau, nei visą rytą stumdyti aukštą ir didelę vejapjovę pirmyn ir atgal.

Naudojant robotą vejapjovę, nereikia prakaituoti, galite tiesiog atsisėsti ir žiūrėti, kaip jis veikia.

4. Robotai vejapjovės yra judrūs

Daugumos modelių dydis yra daug mažesnis, palyginti su stumiama žoliapjove. Jie daug lengviau gali patekti į mažus kampus ir sudėtingas vietas aplink jūsų sodą.

Žinoma, kai kurie modeliai bus geresni nei kiti, tačiau visi turi labai protingas navigacijos sistemas, leidžiančias manevruoti iš sudėtingų situacijų.

Dėl to veja pjaunama visapusiškiau, nes jie gali pasiekti jūsų vejos vietas, kurių galbūt negalėjote.

5. Saugesni

Dabar galite pagalvoti, kad mažas robotas, besiblaškantis aplink jūsų sodą, negali būti saugesnis už jūsų valdomą vejapjovę. Patikėkite, jūs klystate.

Aš nesakau, kad įprastų žoliapjovių gamintojai nepadaro savo produktų taip saugiais, kokie jie gali būti. Tiesiog robotų vejapjovių gamintojai eina šiek tiek toliau, nes jie privalo vejajoves padaryti saugiomis.

Dauguma modelių turi tokias pagrindines funkcijas kaip PIN ir signalizacijos sistema, pakėlimo ir pakreipimo jutikliai bei smūgio jutikliai. Šios savybės užtikrina, kad pats robotas nebūtų pavogtas, kai jis veikia arba kraunasi.  Taip pat, kad niekas nenukentėtų, kai jis dirba.

Be to, dauguma modelių (ne visi) turi mobiliųjų aplikacijų ryšį. Jis siunčia jums pranešimus, kad informuotų jus, jei kas nors žais su vejapjove ar naudotųsi tada, kai to neturėtų būti.

6. Pigiau nei benzinas

Visi robotai vejapjovės yra maitinami elektra, jie greičiausiai galėtų sutaupyti nemažai pinigų, jei anksčiau naudojote benzininę vejapjovę.

Ne tik tai, bet ir sutaupysite laiko, nes nebereikės važiuoti į degalinę degalų. 

Naudojant robotą vejapjovę, tereikia prijungti įkrovimo stotelę prie pagrindinio maitinimo šaltinio ir prijungti žoliapjovę prie įkrovimo stoties. 

Be to, dauguma modelių sunaudoja mažai energijos. Jiems iš tikrųjų gali prireikti mažiau energijos visai vejai nupjauti, nei jūsų įprastai vejapjovei.

7. Dirba, kai jūsų nėra namuose

Kaip jau minėjau anksčiau, visi robotai vejapjovės turi savo pjovimo grafiką, kurį galite pakeisti pagal savo gyvenimo būdą. Pvz., jei dirbate nuo 9 val. iki 17 val., galite nustatyti, kad jis pjautų nuo 9–12 val. Tai reiškia, kad grįžus namo jūsų veja bus nupjauta.

8. Gerai atrodanti veja ištisus metus

Kaip minėjau aukščiau, robotai vejapjovės gali dirbti kasdien, jei to norėsite.

Tai reiškia, kad robotas veiks visą sezoną (žinoma, atsižvelgiant į orą), nereikalaujant poilsio dienos. To prireiktų, jei darbą atliktumėte patys arba sumokėtumėte kam nors, kad nupjautų už jus.

Kartu su reguliuojama pjovimo programa, pjovimo aukštis leidžia vejai atrodyti TIKRAI taip, kaip norite ištisus metus, išskyrus žiemą.

9. Nėra nupjautos žolės

Viena iš pagrindinių priežasčių, kodėl jūsų veja atrodys taip puikiai? Ir ta, jog su robotine vejapjove pjaunama žolė yra tokia maža, kad nukrenta į dirvą.

Tai ne tik pagerina dirvožemį ir žolę, bet ir reiškia, kad jums nereikės surinkti visos nupjautos žolės ir ją išmesti.

Žinoma, jūsų stumiama žoliapjovė galėtų ją surinkti už jus. Tik ar nenorėtumėte geriau gulėti ant sofos ir ilsėtis, kad nereikėtų dėl to nerimauti?

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai vejapjovės

Robotai vejapjovės – lengvai valdomi, saugūs, ekonomiški ir efektyvūs prietaisai sukurs pavydėtino grožio veją Jūsų kieme.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *