“Išmanusis daugiafunkcinis puodas REDMOND SkyCooker M92S” - įdėtas į krepšelį Krepšelis










Išmanusis daugiafunkcinis puodas REDMOND RMC-M90E
139.00 €
Automatinės daugiafunkcinio puodo М90E programos lengvai paruoš jums patiekalus iš mėsos, paukštienos, žuvies, jūros gėrybių, vegetariško maisto, įvairių javų, sriubų, garnyrų, taip pat plovo, keptų patiekalų, jogurtų, tešlos, fondiu, kepinių , uogienės, konservai, desertai, gėrimai ir kt. „Multicooker“ galimybes papildo atidėto starto ir automatinio šildymo funkcijos su galimybe jį iš anksto išjungti.
Išankstinis užsakymas
Šiai prekei nurodyta kaina galioja tik perkant internetu.
Pristatymo terminas 3-14 d.d.
Pristatymo terminas 3-14 d.d.
Įmokos skaičiavimo paaiškinimas
Pavyzdžiui, kai įgyjamos prekės kaina 139.00 Eur
ir sutartis sudaroma 6 mėn., o
Mėnesio įmoka -
23,17
Eur, Metinė palūkanų norma -
0,00
%, Sandorio sudarymo mokestis -
0,00
%, Mėnesinis tvarkymo mokestis -
0,00
Eur/įmokai, Mokėjimo terminas -
6
mėn., Draudimo kaštai -
0,00
% (draudimas netaikomas jei kaštai lygūs 0,00 %), Bendros vartojimo kredito kainos metinė norma -
0,0
%, Bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma -
139,00
Eur. Skolinantis kitokią nei 139.00 Eur
sumą arba pasirinkus kitokį nei 6 mėn.
sutarties terminą, nurodyti dydžiai gali skirtis.
Mėnesio įmoka
23,17 Eur
Metinė palūkanų norma
0,00 %
Sandorio sudarymo mokestis
0,00 %
Mėnesinis tvarkymo mokestis
0,00 Eur/įmokai
Mokėjimo terminas
6 mėn.
Draudimo kaštai
0,00 %
Bendros vartojimo kredito kainos metinė norma
0,0 %
Bendra vartojimo kredito gavėjo mokama suma
139,00 Eur
Aprašymas

Automatinės programos
Išmanusis daugiafunkcinis puods turi unikalią programą MULTIVIRĖJAS, skirtą gaminti patiekalus pagal originalius receptus. MULTIVIRĖJAS programa su rankiniu laiko ir temperatūros nustatymu leidžia lengvai sukurti nuostabiausius kulinarinius šedevrus. Galėsite išmokti gaminti populiarią sous vide technologiją – virimą vakuume!

MULTIVIRĖJAS programa
Programa MULTIVIRĖJAS taip pat leidžia gaminti maistą naudojant sous-vide technologiją (fr. Sous-vide, «vakuume»). Maistas virinamas kelias valandas žemoje temperatūroje be deguonies. Dėl švelnaus terminio apdorojimo daržovės, mėsa, žuvis ir paukštiena išlaiko natūralią tekstūrą ir išsaugo didžiąją dalį maistinių medžiagų bei vitaminų, taip pat paverčia maistą`gardesniu, o mėsa bus minkštesnė ir sultingesnė.. Ruošimui vakuume maistą reikia sudėti į specialius vakuuminius maišelius ir užsandarinti vakuuminiu aparatu.
Papildoma informacija
Svoris | 5 kg |
---|---|
Gamintojas |
Dalys ir priedai
Atsiliepimai (0)
Vidutinis reitingas
0Remiantis 0 atsiliepimų
Idealu
Įvertinimas: 5 iš 5
0%
Gerai
Įvertinimas: 4 iš 5
0%
Vidutiniškai
Įvertinimas: 3 iš 5
0%
Ne taip blogai
Įvertinimas: 2 iš 5
0%
Labai prastai
Įvertinimas: 1 iš 5
0%
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Klausimai ir atsakymai(0)
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.