WORX Landroid L1500 yra vienas iš naujesnių intelektualių robotų vejapjovių, skirtų didelėms vejoms iki 1500m². „WORX WR153E“ automatiškai žino, kas jūsų vejai yra geriausia kiekvieną dieną, prisitaiko prie vejos dydžio ir formos bei žolės augimo greičio.

Jis turi daugybę priedų, leidžiančių išplėsti savybes, dėl kurių WORX WR153E L1500 yra judrus, saugus, tikslus, tylus ir puikiai tinka didesnėms vejoms. Su šiuo modeliu ir papildomais priedais galite sukurti tobulą robotą vejapjovę.

Daugelis žmonių mano, kad didesniam sodui reikės benzininės vejapjovės arba bent jau elektrinės vejapjovės su ilgu prailginimo laidu, tačiau tik ne su šiuo modeliu. Daugelis žmonių paprasčiausiai neturi laiko pjauti vejos taip dažnai, kaip reikia, tačiau vis tiek nori turėti tobulą veją. Kadangi visi žinome, kad reguliariai pjaunant žolę, veja yra tvarkinga ir graži, taip pat suteikiama daugybė mulčiavimo privalumų. Naudodami WORX WR153E L1500 Landroid robotą vejapjovę galite ramiai atsipalaiduoti, nes jūsų robotizuota vejapjovė atliks visą sunkų darbą.

Jis turi naujausias technologijas ir savarankiškai mokydamasis užtikrina efektyvų judėjimą ir šienavimo kokybę. Mėgausitės nuostabiai gražia veja, neišliedami savo prakaito.

Pagrindinės WORX WR153E L1500 savybės

  • Tinka vejai iki 1500 m².
  • Išmani navigacija greičiui, lengvam judėjimui ir efektyvumui.
  • Pjauna iki pat krašto – kad būtų be rūpesčių tvarkingi kraštai.
  • Intuityvus valdymas, naudojant „Smart Auto Scheduling“.
  • AIA technologija (dirbtinis intelektas), siekiant didesnio efektyvumo.
  • Tylus veikimas.
  • Variklis be šepetėlių.
  • Lengvai reguliuojamas pjovimo aukštis nuo 30 mm. iki 60 mm.
  • Pjovimo plotis 22 cm.
  • Reguliuojamas lietaus jutiklis.
  • Automatinis įkrovimas.
  • Kompaktiška įkrovimo stotis.
  • Kelių zonų programavimo funkcija.
  • Puikus saugumas su PIN kodu, užrakto sistema ir signalizacija.
  • Lengvas ir kompaktiškas.
  • Tvirtas korpusas.
  • 3 metų (pratęsta) garantija.
  • Worx landroid kaina tik apie 1400 Eur.
  • Konfigūruojamas jūsų konkretiems poreikiams – galimi 4 papildomi priedai:
  • ACS ultragarsinis sensorius.
  • Valdymo balsu modulis.
  • Valdomas GPS – raskite „Landroid“.
  • Virtuali tvora.

Navigacijos sistema

WORX sukūrė robotizuotas vejapjoves, kurias paprasta paleisti. Landroid naviguoja perimetro laidais kartu su AIA dirbtinio intelekto technologija, todėl pjauna gana efektyviai.

AIA technologija WORX WR153E L1500 ir visose naujose vejapjovėse WORX naudoja dirbtinį intelektą, kad būtų tiksliau. Jei turite sudėtingesnę vejos formą, tai yra didelis privalumas. Jis ras kelią per siaurus tarpus ir lengvai naršys sudėtingais vingiais. Jis taip pat turi daugelio zonų programavimo galimybę kitoms sodo dalims.

WORX WR130E baterija

„WR153E L1500“ tiekiamas su tinkama 20 V 4,0 Ah ličio baterija. Puiki WORX asortimento savybė yra ta, kad baterija yra keičiama. Tą pačią bateriją galite naudoti kitoje WORX sodo įrangoje ar net jų elektriniuose įrankiuose. Dėl to asortimentas yra universalus ir patogus, kartu sutaupant jūsų išlaidas, jei perkate WORX produktus be akumuliatoriaus. „WORX PowerShare“ funkcija taikoma visiems „WORX 20V“ belaidžiams įrankiams.

Įkrovimo stotis

Daugelyje robotų vejapjovių turi dideles ir neišvaizdžias įkrovimo stotelės, o WORX yra gana kompaktiška stotelė. Ji taip pat turi šoninius įkrovimo kontaktus, kad Landroid galėtų pasikrauti nereikalaudamas daug vietos, ir turi tinklelį, kad būtų išvengta nupjautos žolės, dažnai matomos aplink įkrovimo stotis.

Ašmenys

WORX WR153E L1500 ašmenys taip pat yra gerai suprojektuoti ir geros kokybės. Jie susideda iš trijų skustuvo ašmenų, sujungtų su centriniu disku, kurie sukasi į abi puses. Privalumas yra tas, kad jis pjauna tvarkingai ir tolygiai, tačiau taip pat reiškia, kad ašmenų aštrumas ir gyvenimo trukmė yra dvigubai didesnė. Aišku turėsite aštrinti ašmenis ir netgi juos pakeisti, bet rečiau nei įprastai.

Valdymo skydelis ir sąranka

Sąranka yra gana paprasta ir neužtrunka ilgai. Jei manote, kad pritrūks pateiktų instrukcijų, galite atsisiųsti visas instrukcijas ir paleidimo vadovą iš WORX svetainės.

Tai yra pagrindiniai veiksmai, reikalingi norint sukonfigūruoti Landroid:

  • Norint prijungti įrenginį prie „Wi-Fi“, kad būtų lengviau, po akumuliatoriaus dangteliu yra QR kodas.
  • Atsisiųskite programą.
  • Pastatykite roboto bazę ant lygaus, lengvai pasiekiamo ploto, esančio šalia maitinimo lizdo.
  • Atminkite, kad paleidus robotą pirmą kartą, jis gali būti šiek tiek nerangus, bet laikui bėgant jis darbuosis be priekaištų.

WORX WR153E L1500 nustatymas

Vykdykite instrukcijas, kad atliktumėte šiuos 7 veiksmus:

  • Pirmas žingsnis yra įkrovimo pagrindo padėjimas. Raskite lygų plotą, kuris yra netoliese, lengvai pasiekiamas ir šalia maitinimo lizdo.
  • Įkraukite Landroid.
  • Apveskite perimetro laidą.
  • Prijunkite laidus prie pagrindo.
  • Prijunkite robotą prie „Wi-Fi“.
  • Atsisiųskite programą ir sukurkite paskyrą.
  • Pasivaikščiokite po sodą išmaniuoju telefonu naudodami programą, kad patikrintumėte plotą.
  • Programinės aparatinės įrangos atnaujinimus galima atlikti rankiniu būdu, naudojant USB raktą, arba galite leisti atsinaujinti automatiškai.

Pjovimo ypatybės

Nupjauti kraštai

Kitas „WR153E L1500“ bruožas, kurio trūksta daugeliui kitų robotizuotų vejapjovių, yra galimybė tvarkingai nupjauti vejos kraštą. Daugelis kitų modelių palieka ploną kraštą, kurį reikės pjauti rankiniu būdu. O šis modelis palieka tvarkingą kraštą be jokio vargo.

Pjovimo raštas

Kai nustatysite Landroid, kontūro laidai sukurs pjovimo plotą, o einant su savo išmaniuoju telefonu, sistema apskaičiuos pjovimo plotą ar plotus, jei naudojate kelių zonų programavimą. Kadangi Landroid turi AIA technologiją, kurioje naudojamas dirbtinis intelektas, vejapjovė nuolat mokysis ir tobulės. Jis ne tik pjauna efektyviau, bet ir apskaičiuos puikų pjovimo grafiką pagal žolės tipą ir augimo greitį. Visa tai automatiškai ir jums nereikės pagalbos.

Siauri praėjimai

Vėlgi, tai yra klausimas, su kuriuo kovoja kai kurie kiti robotai vejapjovės. Siaurūs takai dažnai yra iššūkis. Ta pati AIA technologija kartu su kompaktišku WR153E L1500 dizainu leidžia lengvai susidoroti su spragomis, takais ir siaurais praėjimais.

Daugelio zonų programavimas

Tikėtina, kad daugumoje sodų ir ypač didesniuose soduose yra daugiau nei vienas vejos plotas. Kelių zonų programavimas leidžia nustatyti, kad jis galėtų tai spręsti automatiškai ir efektyviai. Jei jis tinkamai nustatytas ir perimetro laidas yra vietoje, WR153E L1500 automatiškai pjaus įvairias zonas, jums nereikės rankiniu būdu jo perkelti iš zonos į zoną. Vėlgi, visiškai be rūpesčių ir pastangų.

Aukščio reguliavimas

Priklausomai nuo žolės rūšies, sezono ir oro sąlygų bei asmeninių vejos reikalavimų, kartkartėmis turėsite koreguoti pjovimo aukštį, tačiau šį robotą galima paprastai ir greitai sureguliuoti. Norint, kad pjautų tobulai, aukštį galima nustatyti nuo 30 iki 60 mm.

Mulčiavimas

Mulčiavimas yra geras dalykas vejai, kadangi ji tokiu būdu yra tręšiama. Tačiau reikia dažnai pjauti, kad žolė būtų mulčiuojama, o tai gali užimti daug laiko. Laimei, Landroid tam puikiai tinka, nes žolės yra nerenkama, o mulčiuojama, nupjauna žolę smulkiomis dalelėmis, kurios lieka vejoje. Jos suskaidomos, kad į dirvą patektų maistinių medžiagų. Tai padės sutaupyti trąšų sąnaudas ir apsaugoti bei pamaitinti veją. Tai taupantis laiką ir ekologiškas šienavimo būdas, kuris jūsų veją padarys sveikesne, ekologiškesne.

Lietaus jutiklis

Daugelis žmonių rekomenduoja nepjauti kai lyja, nes tai gali pakenkti vejapjovei ir žolei. Landroid turi jutiklį, kuris, lyjant lietui, nustos pjauti, o lietui pasibaigus, toliau pjaus.

Tačiau tai nėra būtina. Landroid WR153E L1500 yra skirtas atlikti trumpus, reguliarius pjovimus ir yra sukurtas taip, kad saugiai ir efektyviai dirbtų ir lietaus metu, jei to norite jūs. Lietaus jutiklį galite reguliuoti taip, kad lietaus metu jis toliau pjautų. Tai nepakenks ir žolei, ir nepaveiks vejapjovės.

WORX programa ir diegimas

Savo „WORX WR153E L1500“ galite valdyti naudodami įrenginio ekrano skydelį arba naudodami išmaniojo telefono programą. Kai pirmą kartą krausite įrenginį, tuo pačiu metu atsisiųskite programą. Tai yra nemokama ir prieinama „iOS“, taip pat „Android“. Tada atsisėskite ir leiskite robotui daryti savo darbą.

Jūs netgi galite atsisiųsti programą, net prieš perkant robotą. Programa nemokama. Tai suteiks jums visą reikiamą informaciją, kurios jums reikia, ir pilną nuotolinį prietaiso valdymą.

Įsitikinkite, kad robotas yra prijungtas prie „Wi-Fi“ ir, įdiegę programą, vykdykite sąrankos instrukcijas.

Saugos savybės

WORX Landroid WR153E L1500 yra galingas robotas su teisinga investicija, o šio Worx Landroid kaina yra palyginus nedidelė. Šis robotas turi daugybę saugos funkcijų, kurios apsaugos jūsų turtą.

Kėlimo ir pakreipimo jutikliai

Jei vejapjovė pakreipta ar pakelta, jutikliai užtikrins, kad peiliai nustos suktis, kad apsaugotų nuo atsitiktinio kontakto.

Greitai sustabdomi peiliai

Yra greito sustabdymo funkcija, kuri nedelsdama sustabdo peilius, jei kyla kokių nors problemų ar rūpesčių.

PIN ir aliarmo sistema

Landroid dirbs tik su savo tinklu. Prie to pridėtas PIN kodas ir aliarmas. Tai apsaugo ne tik nuo atsitiktinio ar neteisėto naudojimo, bet ir nuo vagystės.

Vejapjovės garažas

Nors jūsų robotizuota vejapjovė veikia puikiai saulėje ir lyjant, jūs turite galimybę pastatyti ar įsigyti vejapjovės garažą.

Išvados

Robotas žoliapjovė WORX WR153E L1500 Landroid gali laisva nupjauti sodą iki 1500m². Jei iš pradžių teisingai nustatysite, pjausite daugelį metų be rūpesčių, be jūsų pastangų. Jis gali įveikti daugumą sodo iššūkių ir netgi susidoroti su keliomis sodo zonomis.

Jūsų veja bus reguliariai pjaunama, todėl ji atrodys vešli, tvarkinga ir be piktžolių.

Robotinės vejapjovės WORX visada buvo tvirtos, patvarios ir pagamintos iš geros kokybės medžiagų, ir šis WORX WR153E L1500 nėra išimtis.

Kaip ir visos robotinės vejapjovės, ši vejapjovė automatiškai grįžta į bazę, kad pasikrautų, ir toliau pjautų bei prižiūrėtų jūsų veją.

Peržiūrėkite visą robotų vejapjovių WORX asortimentą, kad įsitikintumėte, jog dydis ir funkcijos jums tinka bei pasižiūrėsite kokia Worx Landroid kaina yra jums priimtiniausia. Galimybė pridėti papildomų priedų yra didžiulė nauda, tačiau net be šių papildomų parinkčių jūsų WORX WR153E L1500 Landroid robotų vejapjovė turi įmontuotas funkcijas, kurios paprastai yra aukštesnio lygio modeliuose.

Ar turėtumėte įsigyti „WORX WR153E L1500“?

Jei esate pavargęs nuo nuolatinio pjovimo ar negalite pakankamai dažnai pjauti, šis robotas yra gera alternatyva. Jis yra efektyvus ir efektyvus vejose, kurių plotas siekia iki 1 500 m². Jame yra visos funkcijos, kurių jums gali prireikti, taip pat daugybė papildomų funkcijų, jei norite iš jo šiek tiek daugiau, o Worx Landroid kaina yra tik 1400 Eur.

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *