Maisto ruošimo vakuume įrenginys Adler AD 6415
94.00 €




Bazinės savybės:
- Galia 1000W
- Temperatūros diapazonas: 20–95 °C
- Laiko nustatymas nuo 1 minutės iki 99 valandų ir 59 minučių
Liko 2
Sous vide ADLER AD 6415 – tai prietaisas, skirtas lėtai virti maisto produktus, kuris leidžia išsaugoti jų maistingąsias medžiagas ir pabrėžti unikalų mėgstamų patiekalų skonį. Specialiuose vakuuminiuose maišeliuose supakuoti maisto produktai dedami į puodą su vandeniu ir verdami tiksliai kontroliuojamoje temperatūroje, kuri paprastai būna daug žemesnė nei verdant produktus tradiciniu būdu. Gaminant „Sous vide” išsaugomos patiekalų maistingosios medžiagos ir pabrėžiamas unikalus skonis. Temperatūros nustatymas nuo 20 iki 95 °C, kad būtų užtikrintas tolygus maisto produktų virimas. Prietaisas leidžia nustatyti gaminimo trukmę nuo 1 minutės iki beveik 100 valandų.
Lėto maisto gaminimo įranga – Sous-vide
Gaminys, kurį norime jums pristatyti, yra prietaisas, kuriuo galima nustatyti temperatūrą nuo 20 iki 95 °C, todėl užtikrinamas nuoseklus maisto produktų gaminimas. Jis skirtas puodams, kurių aukštis ne mažesnis kaip 15 cm, arba karščiui atspariems indams. Juo galima nustatyti virimo trukmę nuo 1 minutės iki beveik 100 valandų. Prietaisas pagamintas iš vandeniui atsparių medžiagų ir turi automatinį saugos jungiklį. Ekrane informacija rodoma Celsijaus ir Farenheito laipsniais. Nuimamas korpusas leidžia lengviau išvalyti prietaisą. Tai vertingas bet kurios virtuvės priedas.
Gamintojas |
---|
Vidutinis reitingas
Rašyti atsiliepimą gali tik prisijungę pirkėjai, kurie yra įsigiję šį produktą.
Panašūs produktai
Virdulys Caso HW 600
Elektrinis Grilis CASO DG2000
- Temperatūros reguliavimas: Taip
- Korpusas: Anoduotas aliuminis
- Įtampa: 220–240 V ~, 50–60 Hz
- Galia: 2000 vatų
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.