Mano geriausias naujasis namų asistentas

Vienas geriausių dalykų technologijoje yra pokyčiai, vedantys į kasdienių užduočių automatizavimą. Net jeigu jums yra nesunku atlikti namų ruošos darbus, turi būti bent vienas dalykas, kurio jūs nemėgstate daryti arba tiesiog yra nesaugu. Man tai yra langų valymas. Gal tai yra tai, jog jūs niekada negalite jų išvalyti labai gražiai ir vis lieka valymo žymės, o gal tai, kad kai tik juos išvalysite, gamta vėl juos supurvins. Kad ir kokia būtų priežastis, langų valymas nėra tiesiog mano mėgstamiausias darbas. Neseniai įsigijome langų valymo robotą, kuris padės mums atlikti kasdienes užduotis. Galbūt nemanote, kad tai tikrai geras produktas, bet taip yra. Langų valymo robotas Hobot 388 yra tikrai geras – ir jį taip lengva įsimylėti.

Detali informacija

Hobot 388 langų valymo robotas valo langus ir ne tik. Šis robotas automatizuoja procesą ir naudoja ultragarsinį purškiklį, kad langai būtų valomi efektyviai. Robotas yra aprūpintas dirbtiniu intelektu, kad galėtų susikurti sau protingus maršrutus bei rastų geriausią kelią langui valyti. Jis skirtas valyti kiekvieną stiklo dalį – nepamirštant nieko. Robotas veikia naudodamas vakuumą, kad prisisiurbtų prie lango paviršiaus, o tada valymo šluostės sukasi, kad robotas judėtų lango paviršiumi ir tuo pačiu metu jį valytų. Robotas turi apsaugotą nuolatinės srovės jungtį, kuri įsukama į prietaiso korpusą, kad niekaip negalėtų atsijungti. Hobot turi įmontuotą UPS akumuliatorių, tačiau jis skirtas tam, jeigu nutrūktu elektros energijos tiekimas. Prieš pradėdamas veikti, robotas turi būti prijungtas prie išorinio maitinimo šaltinio. Su robotu yra keletas priedų: nuotolinio valdymo pultas, kintamosios srovės laidas, nuolatinės srovės maitinimo pratęsimo laidas (4 m.), adapteris (100–240 VAC / 50–60 Hz), apsauginė virvė, Hobot langų ploviklis, instrukcija.

Matmenys (LWH):295 × 148 × 95 mm
Svoris: 915 g
Spalva: Juoda
Forma: Vakuumas, apvalus
Programinė įranga: AI technologija V4.0
Valymo būdas: Besisukantis, zigzagais
Purkštuko tipas: Ultragarsinis
Vandens dalelių dydis: 15 μm (mikrometras)
Triukšmas / dB: 64 dB @ 1 m
Mažiausias lango dydis: 40 × 40 cm
Valymo greitis: 4min / m2
Galios diapazonas: 100 ~ 240V, 50 ~ 60Hz
Energijos sąnaudos: 90 W
Valymo šluostė: Mikropluoštas
Vidinio akumuliatoriaus darbo laikas: 20 min

Papildomos funkcijos:

  • 3 rūšių automatiniai veikimo režimai, skirti valyti visą langą
  • Kovos su kritimu algoritmas
  • Didelio jautrumo slėgio jutiklis
  • Automatiškai aptinka lango kraštus
  • Ypač saugi nuolatinės srovės jungtis
  • Nuotolinis / APP valdymas

Vartotojo patirtis

Šio mažo roboto vartotojo patirtis yra įdomi mano požiūriu. Pradedantiesiems jis yra paruoštas iškart valyti tiesiai iš dėžutės. Vienintelis iš tikrųjų reikalingas nustatymas yra baterijų įdėjimas į nuotolinio valdymo pultą ir ploviklio įpylimas į rezervuarą. Be to, prieš pradedant naudoti robotą, jums reikia jį visiškai įkrauti. Tiesa ta, kad prietaisas turi būti prijungtas prie maitinimo, kad veiktų, vienintelis dalykas, kurį jums suteikia įkraunama baterija, yra tai, kad jis automatiškai nenukris nuo lango, jei nutrūks laidinis maitinimas. Galiu patvirtinti šį faktą, nes vienu metu, kai valiau langą, nuolatinės srovės kabelis buvo atjungtas nuo maitinimo. Langų valymo robotas pyptelėjo nurodydamas, kad jis nebuvo prijungtas prie maitinimo šaltinio. Taigi, mes sugebėjome išsiaiškinti problemą ir vėl prijungti maitinimą. Laimei, kadangi akumuliatorius buvo įkrautas, robotas nenukrito nuo lango.

Taigi, nors robotą iš tikrųjų yra labai lengva valdyti, instrukcijos galiausiai šiek tiek supainioja procesą. Visų pirma, siūloma, kad vartotojai šį prietaisą naudotų tik nelietingomis dienomis, kai drėgmė maža ir nelyja. Argumentai yra pagrįsti – dėl drėgmės valymo procesas gali būti nesėkmingas. Be to, vartotojo vadovą galima šiek tiek supaprastinti, kad valymo procesas būtų mažiau bauginantis. Štai kaip suskaidomas pagrindinis valymo procesas:

  1. Įsitikinkite, kad oro sąlygos yra optimalios – saulėta, bet ne per daug, ir yra mažai drėgmės.
  2. Užpildykite baką langų valymo skysčiu.
  3. Prijunkite maitinimo laidą / adapterį.
  4. Įjungę robotą, pridėkite jį prie lango, kad vakuumo pagalba robotas prisitvirtintų.
  5. Paspauskite vieną ant nuotolinio valdymo pulto arba programoje esančių automatinio valymo mygtukų.
  6. Kai valymo ciklas bus baigtas, išjunkite robotą ir nuimkite jį nuo lango.
Tai beveik viskas.

Vartotojo vadove siūloma, kad jei lango plotas yra labai nešvarus, tuomet jį valyti keletą kartų. Yra instrukcijos, kaip naudoti robotą sausam valymui prieš standartinį valymo ciklą su plovikliu. Galite naudoti robotą šiam išankstiniam valymui arba rankiniu būdu. Šio žingsnio atlikimas rankiniu būdu yra tas, kad jums nereikia jaudintis dėl roboto valymo šluostės pakeitimo prieš standartinį valymo ciklą.

Kaip bandymą mes naudojome Hobot valydami stumdomų stiklinių durų išorę ir vidų. Jau praėjo net metai nuo to laiko, kai tos durys buvo gerai išvalytos. Todėl ant jų buvo daug purvo. Aš nusprendžiau jo nevalyti iš anksto, norėdamas patikrinti, ar stiprios Hobot valymo galimybės. Iš prieš ir po šiame straipsnyje pateiktų nuotraukų pamatysite, kad nors robotas valė langą, tai nebuvo tobulas valymo darbas. Aš dėl to nekaltinu roboto – manau, kad durys buvo tikrai nešvarios. Nors pastebėsite, jog Hobot tikrai pagerino situaciją. Vienos durų pusės valymo ciklas buvo baigtas maždaug per 6 minutes. Geresniam rezultatui gauti, aš siūlyčiau valymą pakartoti dar kelis kartus.

Išvada

Nors šis langų valymo robotas yra gana brangus, bet jis to vertas. Robotas gerai atlieka efektyvų stiklo valymą, veidrodžių, plytelių. Jeigu paviršiai yra labai užteršti, jų valymą reikėtų pakartoti 3 kartus vis švariomis šluostėmis. Hobot galite pastatyti bet kurioje lango vietoje ir nukreipti ten, kur reikia išvalyti. Šiuo požiūriu tai yra labai naudinga programėlė.

Koks langų valymo robotas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo langus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *