Atsibodo pjauti žolę? „Worx“ sugalvojo puikų sprendimą tiems, kurie sekmadienio rytą nori papildomos valandos miegui, sukūrė „Landroid“ – robotą vejapjovę. Šis robotas žoliapjovė gali puikiai sutvarkyti jūsų veją.

Šiame „Landroid“ robote yra įrengta jutimo sistema, panaši į robotų siurblių sistemą, robotas žoliapjovė važiuoja keliu, paremtu perimetro laidu.

Kai lieka mažai akumuliatoriaus, robotas žoliapjovė grįžta į savo pasikrovimo bazę, kad pasikrautų, o tada, toliau pjauna veją. „Landroid“ veikia 7 dienas per savaitę, suteikdamas vejai nuolat prižiūrimą išvaizdą.

„Worx Landroid“ specifikacijas

Robotas žoliapjovė „Worx Landroid“

Nupjautas paviršius per valandą1 000 m²
Maksimalus nuolydis35%
Triukšmo lygis63dB
Ašmenų tipasKeičiami peiliai
Pjovimo aukštis (min-max)2 – 6 cm.
Matmenys (plotis x aukštis x gylis)370 x 260 x 550 mm.
Svoris8,3 kg.
Darbinis plotis18 cm.
Kabelio ilgis180 m.
Baterijos veikimo laikas60 min.
Įkrovimo laikas90 min.

Pagrindinės savybės

„Worx Landroid“ sukūrė daugybę išskirtinių pagrindinių funkcijų, įskaitant dirbtinį intelektą, kuris leidžia „Landroid“ priimti sprendimus ir pjauti siaurus takus, kuriuos dažnai praleidžia kitos vejapjovės.

Programavimas: vejapjovės programavimas dar niekada nebuvo toks lengvas, naudojant „Landroid“ išmaniojo telefono programą, leidžiančią lengvai planuoti savaitės pjovimo tvarkaraštį.

Šis robotas žoliapjovė gali veją pjauti ir naktį, nes jis yra ypač tylus ir visiškai nekenksmingas aplinkai, neišmeta jokių teršalų.

Vejos navigacija: jei šiek tiek nerimaujate dėl nelygios vejos, galite nusiraminti, nes „Landroid“ yra sumontuota sudėtinga elektronika, leidžianti robotui lengvai pjauti nelygią veją.

Taip pat nesijaudinkite, jei palikote šuns žaislą vejoje, „Landroid“ yra įmontuota smūgių jutiklių sistema, kurios dėka robotas žoliapjovė pajaučia kliūtis ir jas apvažiuoja.

Pagrindiniai „Landroid“ privalumai

Pjovimo aukščio reguliavimas. Galite užprogramuoti, kad robotas žoliapjovė „Landroid“ pjautų žolę nuo 60 iki 20 mm. , ir ji lengvai nustatoma su prieinama rankenėle „Landroid“ viršuje.

Lietaus jutiklis: dar vienas puikus „Landroid“ aspektas yra lietaus jutiklis, per lietų robotas žoliapjovė grįžta į savo bazę.

„Landroid“ yra atsparus oro sąlygoms, tačiau „Worx“ rekomenduoja „Landroid“ bazę laikyti po pastoge, kad būtų užtikrinta maksimali apsauga.

„Landroid“ įrengtos pažangiausios saugos funkcijos, įskaitant saugos jutiklį, kuris iškart sustabdys peilius, jei „Landroid“ bet kada bus pakeltas darbo metu ir pastatytas taip, kad ašmenys būtų toli nuo išorinių kraštų.

Aukščiausios kokybės vartotojo sąsaja / „UX“: „Landroid“ vartotojo sąsaja ir technologija taip pat yra gana įspūdingos. Kai atsiras nauja programinė įranga ir naujiniai, galėsite lengvai atsisiųsti programinę įrangą ir atnaujinti „Landroid“ – tai beveik taip pat lengva, kaip atnaujinti išmanųjį telefoną!

Vartotojo sąsaja yra supaprastinta, taip kad būtų patogu naudotis, joje taip pat yra PIN kodo saugumo funkcijos.

Galimi „Landroid“ trūkumai

 „Landroid“ kyla problemų nupjauti kraštus, todėl kol kas vis tiek reikės jūsų pagalbos. Panašu, kad šią problemą lemia navigacinė problema.

Perimetro laidai gali sukelti problemų, jeigu jie bus negiliai ir neapaugę, nes vaikai ir naminiai gyvūnai gali sugadinti laidą. Bet koks laidų pažeidimas gali smarkiai paveikti „Landroid“ matomus rezultatus.

Reikalinga tam tikra pradinė priežiūra: naujiems klientams taip pat būtų rekomenduojamas prižiūrimas bandomasis bandymas, siekiant užtikrinti, kad robotas žoliapjovė nesusipainiotų pjaunant jūsų veją.

Kaina: šis robotas žoliapjovė vis dar nėra pigiausias namų robotas rinkoje. Tiems, kurie taupo biudžetą, šį namų robotą gali tekti įtraukti į laukiančiųjų sąrašą, nors aš tikiuosi, kad robotų vejapjovių rinkoje kainos sumažės, kai jie taps vis populiaresni.

Išvados

Robotas žoliapjovė „Landroid“ yra puikus produktas, o laiko ir pastangų, kurį jis gali sutaupyti, kiekis neabejotinas. Jis užtikrina puikiai prižiūrimą veją 7 dienas per savaitę.

Manau, kad technologija gali turėti keletą mažų patobulinimų, kol ji bus nepriekaištinga, kuriuos paprastai galėsite atnaujinti su programine įranga.

Šiuo metu „Landroid“ rekomenduočiau tik mažiems ir vidutiniams kiemams, kad būtų užtikrintas sklandus pjovimas.

Nors robotas žoliapjovė „Landroid“ dar netobulai pjauna veją ir turi keletą trūkumų, tačiau tikrai turėtumėte apsvarstyti šio roboto įsigijimą, jeigu norite daugiau laisvo laiko ir nupjautos vejos.

Koks robotas vejapjovė geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo sklypą ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai vejapjovės

Robotai vejapjovės – lengvai valdomi, saugūs, ekonomiški ir efektyvūs prietaisai sukurs pavydėtino grožio veją Jūsų kieme.

Grįžti į sąrašą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *