Vien pagalvojus apie nuolatinę grindų priežiūrą, pradingsta gera nuotaika. Grindų plovimas – daugeliui įgrisusi prievolė, nuo kurios niekaip negalime pabėgti. Tačiau, ačiū Mamibot robotinės technikos gamintojui, galime ją palengvinti.

Daugiafunkcinė robotinė Mamibot grindų šluota nėra stebuklinga ir pati savarankiškai grindų neišplauna. Tačiau šį darbą supaprastina iki minimalių jūsų fizinių pastangų. Pabaigus darbą, nejausite nė menkiausio nuovargio rankų ar nugaros srityse. Taip pat neįsipainiosite laidų raizgalynėse, nes Mamibot šluota veikia be laido. Naudojant šią šluotą, esate nepriklausomas nuo laido ilgio. Galite pradėti plauti viename namo gale ir pabaigti kitame – be jokios pertraukos. Baigus darbą, šluota pakraunama su pakrovėju – visai kaip jūsų mobilusis telefonas.

Pasiruošimas darbui

Kad grindų plovimas būtų nepriekaištingas, reikės pasirūpinti 3 dalykais:

  1. švariu vandeniu konteineryje (galite papildomai naudoti bet kokio tipo buitinę chemiją)
  2. elektros įkrovimu;
  3. švariomis šluostėmis.

Kai Mamibot šluota paruošta, čiumpame ją, pagal savo ūgį susireguliuojame ilgį ir kimbame į darbus. Tiksliau einame pasivaikščioti. Arba lengvu žingsniu pašokti 🙂

Darbo eiga

Kaip ir daugumoje elektroninių prietaisų, taip ir Mamibot šluotoje – tereikia paspausti įjungimo mygtuką ir ji pradės veikti. Šluota pati lengvai stumiasi į priekį. Jos nereikia smarkiai stumdyti ar daryti mums įprastų stūmimo-traukimo judesių. Svarbu atkreipti dėmesį, kad galite reguliuoti drėgnumo lygį, t.y. purkšti tiek vandens, kiek jo reikia. Pvz., jei šluota naudojama dulkėms surinkti, užtenka minimalaus vandens kiekio, o virtuvėje esantiems nešvarumams pašalinti papurškite daugiau. Kai drėgnas valymas atliktas, pereikite prie sauso valymo arba grindų poliravimo. Šlapias šluostes meskite į skalbimo mašiną ir uždėkite kitas, sausam valymui skirtas šluostes. Nustebsite, kaip greitai šluostės sugeria vandenį ir nepalieka jokių vandens žymių. Dėl šios priežasties net tamsios grindys atrodys išties nepriekaištingai.

Darbo pabaiga

Kai drėgnas valymas ir sausas valymas baigti, metas Mamibot šluotą paruošti kitam valymui. Tam reikės taip pat 3 žingsnių:

  1. nuimti ir išskalbti daugkartinio naudojimo šluostes;
  2. išpilti nešvarų vandenį ir išplauti vandens konteinerį;
  3. įkrauti Mamibot šluotą elektros energija.

Viskas. Pakrautą šluotą galite laikyti bet kurioje jums patogioje vietoje iki kito plovimo.

Kada Mamibot šluota – geriausias pasirinkimas?

Mamibot taps geriausiu jūsų padėjėju, jei grindų priežiūrai norėsite skirti minimaliai pastangų ir laiko resursų. Šiuo metu – tai greičiausias grindų plovimas, lyginant su rankiniu arba autonominiu robotiniu sprendimu. Be to, ši robotinė šluota grindis ne tik plauna, bet ir idealiai sausina. Vadinasi, jums užteks keliolikos minučių grindims išplauti ir išsausinti, kad vėl galėtumėte laiką leisti švariuose namuose. Jūsų nevargins nugaros ar rankų skausmai ir neišpils prakaitas, vos po kelių kvadratinių metrų grindų plovimo, kaip atsitinka grindis plaunant su įprasta grindų šluoste.

Neesate tikri dėl geriausio pasirinkimo?

Drėgnas valymas Mamibot šluota išties paprastas. Tačiau suprantame, kad neišbandžius gali kilti daug klausimų. Todėl rekomenduojame susisiekti su mumis asmeniškai. Šias šluotas darbuotojai naudoja savo namuose, todėl gali išsamiai papasakoti apie jų naudojimą bei priežiūrą. Patarsime, kokį robotinį sprendimą pasirinkti, kad grindų plovimas taptų ne sunkia našta, o lengva grindų priežiūra.

Koks robotas grindų plovėjas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai grindų plovėjai

Drėgno valymo robotai – ypač aktualūs mėgstantiems švarą, praktiškiems bei laiką taupantiems asmenims.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *