langu robotas hobot 388

Ar langų robotas nepalieka dryžių?

Tai yra dažniausiai užduodamas klausimas. Iš tikrųjų langų robotas yra tik tai transporto priemonė šluostėms pasiekti visą lango paviršių. Valymo kokybė priklauso nuo šluočių švaros, naudojamo valiklio ir langų užterštumo lygio. Lango valymo strategija labai panaši į tokią, kurią mes naudojame valant langus rankomis. Pirmas žingsnis yra prisvilusio purvo nuvalymas, antras – lango valymas, trečias – poliravimas. Kaskart tai reikėtų daryti švariomis šluostėmis. Taip valant dryžių pasilikimo ant lango tikimybė yra mažiausią. Jei po šios procedūros vis tik jų lieka, rekomenduojame aptarti su pardavėju valymo temperatūrą, šluosčių drėkinimo lygį ir paties prietaiso priežiūrą.

langu robotas hobot 388

Ar langų robotai nekrenta?

Langų robotas, tai prietaisas, dirbantys aukštalypio darbą. Todėl roboto saugumas yra labai svarbus klausimas. Gamintojai pasirūpino, kad langu valymo robotas turėtų net 3 saugumo lygius. Pirmiausia visi langų robotai aprūpinti galingais vakuuminiais motorais, sugebančiais tvirtai laikyti prietaisą ant valomojo paviršiaus net ir siaučiant galingam vėjui. Antras dalykas, užtikrinantis langų roboto saugumą yra vidinės integruotos baterijos, kurios elektros stovės dingimo atveju sugeba laikyti robotą ant stiklo 20 minučių, pranešant Jums apie pavojų. Ir trečias apsaugos lygis yra komplekte esantys lynas ar guma, kuri apsaugotų kiek žmones, tiek robotą nuo dužimo tais tik teoriškai galimais kritimo atvejais.

langu robotas hobot 388

Ar visos langų valymo priemonės tinka robotams?

Daugelis gamintoju rekomenduoja naudoti tik jų gaminamus langų valymo skysčius. Jeigu langu valymo robotas turi talpą valikliui prietaiso viduje, į ją būtina pilti tik konkretaus roboto gamintojo valymo skysti. Tačiau jei purškiama tik ant šluosčių, o gamintojas konkretaus skysčio nenurodo, rekomenduojama pasirinkti neputojanti, nepaliekanti jokių cheminių apsauginių plėvelių langų valiklius. Geriausiai šį klausimą detaliai aptarkite su pardavėju.

langu robotas hobot 388

Kaip prižiūrėti langų robotą?

Dažniausiai Jums tereikės prižiūrėti langų roboto mikropluošto šluostes. Jas galima skalbti neaukštoje (apie 40 °C) temperatūroje, nenaudojant skalavimo skysčio. Kvadratinės formos langu valymo robotas yra varomas guminiais ratais arba vikšrais, kuriuos po kiekvieno paleidimo ant nešvaraus stiklo reikėtų kruopščiai nuvalyti. Kitaip ratų žymes galima bus stebėti ant langų. Prietaisą yra geriausia saugoti originalioje dėžutėje kambario temperatūroje sausoje vietoje. Norint apsaugoti akumuliatorius nuo greito susidėvėjimo rekomenduojama juos nors kartą į mėnesį įkrauti.

langu robotas hobot 388

Kokius dar paviršius galėsiu prižiūrėti su langų robotu?

Nors dažniausiai langu valymo robotas yra naudojamas langams valyti, daugelis šių prietaisų puikiai tinka ir sieninių spintų veidrodžius prižiūrėti, taip pat (priklausomai nuo modelio) gali valyti plyteles ar medžio plokštes. Jiems tinka praktiškai bet koks vertikalus lygus paviršius. Tačiau turite atkreipti dėmesį, kad daugeliui robotų netinka berėmės konstrukcijos arba plytelių sujungimai be atramos.

Koks langų valymo robotas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo langus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Langų valymo robotai

Langų valymo robotai – tobulas sprendimas, leidžiantis lengvai pasirūpinti nepriekaištinga švara, patogumu ir sutaupytu laiko.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

2 thoughts on “Langų robotas. 5 dažniausiai užduodami klausimai

  1. Rita Preikšaitė parašė:

    Robotas sustijo nepasiekiamoj vietoj. Ką daryt ?

    1. Aliona Lisa parašė:

      Langų valymo robotas įstrigęs nepasiekiamoje vietoje? Nesijaudinkite, tai tikrai išsprendžiama! Štai ką galite padaryti:

      1. Pirmiausia patikrinkite roboto programėlę:

      Jei jūsų langų valymo robotas turi programėlę, joje greičiausiai rasite nuotolinio valdymo funkciją. Pasinaudokite ja pabandyti robotą nukreipti į vietą, kurią pasieksite saugiai.
      Kai kurie modeliai turi ir „grįžimo į saugią zoną“ funkciją. Jei ji yra, ją išbandykite pirmiausia.

      2. Jei programėlė nepasiekiama arba neveikia:

      Pasinaudokite apsaugos lynu: Jeigu robotas dirba išorėje ir jis turi apsaugos lyną, naudokite ją! Šis lynas paprastai būna prijungta prie roboto ir leidžia jį saugiai nuleisti žemyn, jei jis praranda sukibimą su langu. Tiesiog švelniai ir tolygiai patraukite liniją, ir robotas turėtų nusileisti žemyn. Svarbu laikytis saugaus atstumo nuo lango.
      Jei neturite saugos linijos arba ji neveikia: Pabandykite pasiekti robotą rankiniu būdu naudodami kopėčias ar kitas priemones, įsitikindami, kad tai galite padaryti saugiai. Dauguma langų valymo robotų turi avarinio atleidimo mygtuką ant jų korpuso, kurį galite paspausti norėdami robotą atjungti nuo lango.

      3. Kraštutinis variantas:

      Jei nė vienas iš aukščiau išvardintų būdų nepasiteisino, susisiekite su robotą gaminusios įmonės techninės pagalbos tarnyba. Lazy House parduodamais robotais paprastai rūpinasi: UAB Robotų servisas. Su jais galite susisiekti paspaudus šią nuorodą: https://robotuservisas.lt/. Jie galės pateikti specifinių patarimų, kaip saugiai nuimti robotą nuo lango.

      Papildomi patarimai:

      Įsitikinkite, kad reguliariai valote langų valymo robotų serviso zonas ir jų daviklius. Perteklinis dulkių ir nešvarumų susikaupimas gali trukdyti tinkamam roboto veikimui.
      Prieš kiekvieną naudojimą patikrinkite valymo maršrutą. Įsitikinkite, kad nėra kliūčių, kurios galėtų į stumti robotą į nepasiekiamą vietą.
      Tikimės, kad šie patarimai padės jums išspręsti situaciją su įstrigusiu langų valymo robotu!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *