Kaip ir dauguma namų savininkų, tikriausiai tiesiog leidžiate ant langų nusėsti nešvarumams ir laukiate, kol juos nuplaus lietus. Kas gali jus kaltinti? Langų valymas – ne tik nuobodi, bet ir pavojinga užduotis. Įsivaizduokite, jei turite dviejų aukštų namą arba gyvenate 15-ame daugiabučio namo aukšte ir turite valyti langus.

Laimei, technologijų pažanga atvėrė kelią robotams, kurie gali padėti atlikti sunkią užduotį. Modernus langų plovimo robotas – puikus būdas apsaugoti stiklą nuo sužalojimų ar iškritimo pro langą. Taigi, jei ieškote kaip be rūpesčių jūsų langai būtų švarūs, toliau skaitykite, kad sužinotumėte, kaip veikia automatinis langų plovimo robotas.

Kaip veikia langų plovimo robotas?

Langų plovimo robotas gali lengvai plauti lauko ir vidaus langus, net ir tuos, kuriuos sunku pasiekti. Šis išmanusis prietaisas paprastai gali išvalyti visą langą nuo pradžių iki galo, o baigęs įspės.

Langų robotas naujausias valymo technologijas derina su automatizuotu judėjimu. Jis prilipęs prie lango vakuminio variklio siurbimo pagalba, automatiškai išvalys visą langą. Tai leidžia jums įveikti tuos aukštus langus, kurių paprastai negalite pasiekti rankiniu būdu.

Funkcijos į kurias reikia atsižvelgti:

Valdymo ir valymo režimai

Jūsų langų plovimo robotas gali turėti kelis valymo režimus. Dažniausiai tai būna valymo kryptys, kuriomis galima eiti. Be to, dauguma įrenginių galite valdyti naudodami išmaniojo telefono programėlę arba nuotolinio valdymo pultelį.

Tai yra gana patogu, nes jūs galite atsisėsti ir atsipalaiduoti, o jūsų langų plovimo robotas gali išvalyti visus jūsų langus. O jei matote, kad jūsų langui reikia dar kelių praėjimų, tiesiog naudokite nuotolinio valdymo pultelį, kad pasirinktumėte tinkamą valymo režimą.

Valymo procesas

Nors dauguma robotų naudoja šepečius ar valymo šluostes, kai kurie taip pat gali naudoti valytuvą, užtikrindami, kad jūsų langai būtų be dryžių.

Be to, jūsų roboto šluosčių ar šepetėlių skaičius priklausys nuo jo modelio. Be to, prieš paleidžiant, langų valymo robotas gali pareikalauti, kad jį užpildytumėte langų valymo skysčiu. Kai kurie įrenginiai taip pat gali valyti veidrodžius, duris, dušo sienas ir kitų tipų paviršius.

Valymo tipas

Tai viena iš savybių, skiriančių modelius su didesne kaina nuo pigesnių. Brangesnis langų plovimo robotas paprastai būna su mikropluošto šluostėmis sausam ir drėgnam valymui.

Drėgnos šluostės puikiai tinka, kai norite naudoti valiklį, o sausos šluostės puikiai tinka dulkėms pašalinti. Šios šluostės nepaliks mažų nešvarumų ant jūsų langų. Taip pat jos yra daugkartinio naudojimo ir plaunamos.

Maitinimo laidas

Jei mieliau renkatės langų valymo robotą su maitinimo kabeliu, tuomet ieškokite, kad langų valymo robotas būtų su ilgu laidu. Galite lengvai prijungti trumpą laidą su aukščiausios kokybės ilginamuoju kabeliu, bet norint išvengti netvarkingų laidų, įsigykite su kiek įmanomu ilgesniu maitinimo laidu.

Kaina

Pradinio lygio  langų plovimo robotas  kaina gali svyruoti nuo 99 iki 159 Eur. Tačiau tokie modeliai nesuteikia jums nuotolinio valdymo funkcijų patogumo. Tuo tarpu tie, kurių kaina yra nuo 200 iki 350 Eur, gali suteikti jums patrauklesnių funkcijų.

Kaip naudoti langų plovimo robotą?

Prieš paleisdami langų plovimo robotą, uždėkite jį ant lango. Tada atlikite šiuos veiksmus:

įsitikinkite, kad jo maitinimo kabelis tinkamai prikabintas, kad jis galėtų judėti be problemų.

Sudrėkinkite šluostes.

Paspauskite jo maitinimo mygtuką ir pridėkite prie lango. Dauguma modelių po trijų-penkių sekundžių išleis pyptelėjimą, o kai kurie turės LED lemputes, kurios išsijungs. Po to jūsų langų plovimo robotas pradės judėti jūsų langu ir jį valyti. Atlikęs savo užduotį, robotas sustos.

Langų plovimo robotų privalumai

Minimalios pastangos

Dauguma langų robotų yra lengvi. Galite lengvai pakelti įrenginį ir pritvirtinti jį prie lango patys.

Langų plovimo robotas taip pat turi išmaniąją technologiją, kai jutikliai gali aptikti stiklo ir langų kraštus. Tai užtikrina, kad išmanusis prietaisas neišsijungs net jei turite berėmius langus.

Biuro langai

Daugiau jokių ruožų

Jei naudosite netinkamą techniką, turėsite nepatrauklius langus su ruožais. Jie gali atrodyti skaidrūs ir švarūs, bet kai juos pasieks saulės šviesa, pamatysite visus valymo judesius, kuriuos atlikote ant langų.

Tai yra mažiausias dalykas, dėl kurio reikia nerimauti naudojant robotą. Langų plovimo robotas nepaliks  ant langų jokių pėdsakų, nes juda zigzago modeliu. Net galite rasti modelių papildomu trynimu, kuri šveičia langą, kad dar efektyviau atsikratytumėte nešvarumų.

Koks langų valymo robotas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo langus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Langų valymo robotai

Langų valymo robotai – tobulas sprendimas, leidžiantis lengvai pasirūpinti nepriekaištinga švara, patogumu ir sutaupytu laiko.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

One thought on “Kaip veikia langų plovimo robotas ir jo pagrindiniai privalumai.

  1. bumbum parašė:

    atsakymo i uzklausa negavau visi aislkinimai daug apie nieka konkreciai kaip valdonmas robotas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *