iRobot buitinių robotų gamintojas savo veiklą JAV pradėjo dar 1990 metais. Smulki įmonė, įsikūrusi Masačiusetso technologijų universitete (Massachusetts Institute of Technology) kadaise turėjusi tik gražią viziją „kurti praktiškus robotus“, šiandien ši išaugusi kompanija gali pasigirti įspūdingais skaičiais.

iRobot kompanija per metus pasiekia 800 mln apyvartą, yra užregistravusi 550 tarptautinių patentų, užima viso pasaulio 60% rinkos, savo produkciją realizuoja 50 pasaulio šalyse, turi sukaupusi 28 metus patirties ir yra pardavusi per 15 mln. buitinių robotų! O ką jau kalbėti apie klientus, kurie buitinius robotus savo namuose naudoja kasdien ir yra ištikimi jų gerbėjai.

Apyvarta 800 mln. per metus
550 užregistruotų tarptautinių patentų
Užima 60% viso pasaulio rinkos
Savo produkciją realizuoja 50 pasaulio šalyse
Turi sukaupusi 28 metus patirties
Parduota per 15 mln. buitinių robotų

IRobot jūsų namuose

Niekas geriau nepristato iRobot kompanijos kaip visame pasaulyje puikiai pažįstami jos gaminiai: iRobot Roomba siurbliai robotai ir iRobot Braava drėgno valymo robotai. Populiariausiais robotais išlieka dulkių siurbliai Roomba. Nors iRobot Roomba kaina lenkia kitų gamintojų siurblius robotus, jis savo varžovus aplenkia inovatyviomis technologijomis, itin aukšta kokybe bei garantiniu aptarnavimu. iRobot gerbėjai tikina, kad iRobot Roomba robotai siurbliai verti kiekvieno išleisto cento. Juk robotai siurbliai savarankiškai atlieka vieną nemaloniausių buitinių darbų ir kasdien sutaupo apie vieną valandą laiko!

iRobot Roomba puikiai išsiurbia medžio grindis, linoleumus, parketus, grindis, išklotas plytelėmis bei kilimais. Siurblys robotas nepriekaištingai susiurbia purvą, dulkes, naminių gyvūnų plaukus bei trupinius. Jis juda metodiškai, taip taupydamas siurbimo laiką bei elektros energiją. Išsiurbęs savarankiškai grįžta į įkrovimo stotelę bei informuoja apie darbo pabaigą. Priklausomai nuo modelio, siurbia nuo 60 m², iki 250 m². Vėliau išleisti modeliai gali būti valdomi nuotoliniu būdu – per mobiliąją aplikaciją ir turi išankstinio darbo grafiko sudarymo galimybę. Pasinaudojus šia funkcija, yra sudaromas savaitinis roboto darbo grafikas, pagal kurį robotas inicijuoja savo darbo pradžią.

iRobot Roomba dulkių siurblių robotų šeimą

Šiuo metu iRobot Roomba dulkių siurblių robotų šeimą sudaro 7 skirtingi modeliai. Kiekvienas siurblys robotas skiriasi  kaina, komplektacija ir funkcionalumu: paprasčiausio (bet tikrai ne prasčiausio!) iRobot Roomba e5 kaina Lazyhouse.lt – 369 Eur, o super siurblio iRobot Roomba i7+ kaina Lazyhouse.lt – 1200 Eur.

Geriausias kainos ir kokybės santykis

Šiandien dažnai iRobot Roomba robotus siurblius klientai vis dar renkasi pagal kainą. Tačiau esame įsitikinę, kad šiuos siurblius reikėtų rinktis pagal asmeninius poreikius. Jei nesate tikri, koks robotas siurblys jums tinkamiausias, susipažinkite su šiais specialiai jums parengtais gidais: „Kaip išsirinkti robotą siurblį”, „Koks robotas tinka jums” arba susisiekite su mumis asmeniškai. Pasidalinsime savo patirtimi bei praktiniais patarimais.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *