iRobot namų robotai yra žymiausi pasaulyje robotiniai pagalbininkai. Taigi kokius privalumus ir trūkumus turi Roomba s9 ir Roomba 966.

Bendras šių robotų bruožas yra toks, kad abudu jie vis tik iRobot Roomba, o tai reiškia kad kiekvienam iš jų ir iRobot kompanijos skirta maksimaliai dėmesio ir kokybės standartai pritaikyti griežčiausi. Taip pat šie  namų robotai turi žemėlapio braižymo technologiją, padedami kameros bei daugybės jutiklių kiek Roomba S9+ tiek Roomba 966 valo labai tikslingai ir metodiškai. Abu prietaisai yra valdomi mobiliuoju telefonu. Taip pat pasiteisinusi 3-jų pakopų sistema, pagrindiniai guminiai volai, šoninis šepetėlis ir galingas vakuumas yra išlaikytas kiek Roomba S9+, tiek Roomba 966.  Taip pat galingos ir ilgaamžės ličio jonų baterijos, pritrukus energijai, pasikrauna ir tęsia nebaigtą valymo ciklą. O purvo aptikimo technologija leidžia tankiau valyti didesnį užterštumą turinčią vietą.

Abu modeliai taip pat naudoja vizualinę lokalizaciją, per roboto viršuje įmontuotą kamerą. „Wi-Fi“ ryšys taip pat yra šių namų robotų bendra savybė. Tai reiškia, kad tiek „Roomba 960“, tiek S9+ gali būti valdomi naudojant papildomą mobiliąją programą. Taip pat abiejuose robotuose yra HEPA filtras, kuris išpučiamą į orą srautą padaro švariu.

Kuo gi iRobot Roomba 966 ir S9+ namų robotai skiriasi?

Pirmasis skirtumas, kurį lengva pastebėti yra S9+ dizainas. Ji tapo D-forma. Dideli guminiai volai yra sukoncentruoti priekyje, kurių dėka gyvūnų plaukai nesivelia priekiniame ratuke, kaip kad buvo apvaliuose robotuose. Taip pat platūs šepečiai savo darbą padaro greičiau.

Palyginus su Roomba 966, S9+ turi Carpet Boost funkciją, aptikus kilimą jis įjungia papildomą turbiną ir išsiurbia kilimą ypač galingai. Nuvažiavęs nuo kilimo ant kietosios dangos, jis taupydamas bateriją, šį veiksmą atjungia.

Daug pokyčių sulaukė žemėlapio valdymas. Su S9 + Jus galite kiekvieną kambarį suprogramuoti atskirai: laiką, valymo režimą, valymo dažnumą.

Tikrai įspūdinga naujovė – tai S9+ automatinė 2,5 l. šiukšlių dėžė. Dabar šiukšles iš roboto Jums reikės išmesti tik kas 30 valymo ciklų!

Taip, jų kaina irgi skiriasi 🙁 Tačiau jei turite didelę, arti 200 m2 teritoriją ir besišeriančių gyvūnų, labai vertėtų investuoti į Roomba S9+, nereikės pincetu valyti roboto ir vidury valymo ciklo išmetinėti šiukšlių. Tačiau jei turite iki 90 m2, neturite besišeriančių gyvūnų ir kilimų Roomba 966 – nuostabus pagalbininkas, kuris Jus džiugins puikiais rezultatais ilgus metus.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *