Hobot’s Legee 7“ atkuria kai kuriuos robotizuoto dulkių siurblio „Neato“ žymius elementus: D formos architektūrą ir lazerį, kuris yra ant roboto gaubto. Akivaizdu, kad ši konfigūracija prideda šiek tiek aukščio ir taip nemažam prietaisui: 12 cm, palyginti su „Legee 688“  – 9,9 cm. Tokiu atveju robotui bus sunkiau išvalyti po žemesniais baldais.

Priešingai nei „iRobot“ gaminamas „Braava Jet m6“, kurio purškimo įtaisas yra priekyje, „Legee 7“  4 purškikliai yra po prietaisu, kurie gali purkšti tolygiai. Taip pat valydamas grindis jis vibruoja iki 600 kartų per minutę.

Prietaiso viršuje yra 4 mygtukai, kuriuos galite naudoti norėdami paleisti, pristabdyti ar paprašyti robotą grįžti. Tačiau norint naudotis visomis funkcijomis ir įvairiomis valymo programomis, reikia paleisti mobiliąją programą – priešingai nei pirmtakams, nuotolinio valdymo nėra.

Valdymas ir programavimas

Roboto konfigūracija programoje „Wi-Fi“ tinklui yra labai paprasta. Išmanųjį telefoną turite prijungti prie „Wi-Fi“, atsisiųsti programą, susikurti paskyrą ir atlikti nurodytus veiksmus. Procesas trunka mažiau nei 3 minutes.

Kai tik plaunantis siurblys robotas bus prijungtas, galėsite naudotis 7 valymo režimais: įprasto, intensyvaus (stipraus siurbimo), gyvūnų, ekologiško, virtuvės, cheminio valymo ar net poliravimo. Pasirinkant vieną iš šių režimų, robotas automatizuoja purškimą, siurbimą, plovimo dažnį ir valymo greitį. Jei norite eiti toliau, galite pritaikyti valymo režimą. Tokiu atveju jūs turite pritaikyti minėtus parametrus pagal savo poreikius. Taip pat yra 4 judėjimo režimai: automatinis (norint visiškai išvalyti ir grįžti į pasikrovimo bazę), greitas (zigzago formos, kad išvalytų visus paviršius), tikslinis (tinkamas ankštose vietose, robotas siūlo spiralinį valymą iš centro) ir sienos (kambario kraštams).

Valymas ir žemėlapio funkcija

Pradėdamas valymo seansą, plaunantis siurblys robotas realiuoju laiku braižo žemėlapį. Vartotojas gali tiesiogiai stebėti jo judesius, apžvelgti išvalytą paviršių, pasirinktą valymo režimą ir ciklo trukmę. Po pirminio valymo „Legee 7“ pats nustato kambarius, o vartotojas gali programuoti valymo režimus pagal kambarius ir paprašyti intensyvesnio valymo virtuvėje nei, pavyzdžiui, miegamajame. Geros naujienos yra tai, kad ši nauja karta leidžia sukurti virtualias sienas, kurios neleidžia įrenginiui patekti į tam tikras patalpas ar kambario zonas (pvz., aplink kilimus).

Žinoma, programa taip pat suteikia prieigą prie pagrindinių funkcijų, kurios yra bent jau būtinos, pavyzdžiui, savaitinis programavimas, kuris čia yra labai patobulintas: vartotojas gali nurodyti valymo dažnumą, jo trukmę, galbūt valytinas sritis ir valymo režimą. Trumpai tariant, valymas pagal jūsų poreikius!

Naudojant virtualų nuotolinio valdymo pultą (su krypties mygtukais) robotą galima valdyti. Dėl šios priežasties ir saugumo sumetimais svarbu, kad plaunantis siurblys robotas ir išmanusis telefonas būtų sinchronizuoti tame pačiame „WiFi“ tinkle.

Įdomios funkcijos: simboliai, kurie parodo akumuliatoriaus būseną, taip pat vandens lygį bake ir dulkių surinkėjo lygį.

Roboto techniniai duomenys

Po „Hobot Legee 7“ gaubtu yra dvi talpyklos: pirmasis vandens bakas su 340 ml. ir dulkių rezervuaras (500 ml.). Pastarasis turi vandenyje plaunamą filtrą ir antialerginį filtrą.

Jei dulkių rezervuarą galima tiesiog nuimti, vandens baką reikia prisukti. Užpildymui reikia naudoti mažą vandens pripildymo indą su smailiu galiuku. „Hobot“ sukūrė šią sistemą, kad geriau apsaugotų savo įrenginį.

Šluostes labai lengva pridėti ir nuimti. Jei jos nešvarios, pakanka jas išskalbti 60 ° C temperatūroje. Šoninį šepetį taip pat galima nuimti, kad būtų galima kruopščiai išvalyti. Mažiausias valymo dalykas yra priekinė prietaiso dalis, padengta blizgiu juodu plastiku, kurį labai lengva nuvalyti.

Lazerinio dėka šis plaunantis siurblys robotas juda daug metodiškiau. Tai prasideda sistemingai palei sienas, o po to zigzago būdu išsiurbiant ir išplaunant vidų. Taigi jis užtikrina nepriekaištingą kambario aprėptį ir yra greitas bei efektyvus tuo pačiu metu.

Su kliūtimis susidorojama gana gerai. Robotas gana gerai jas vizualizuoja ir visada stengiasi jų išvengti. Įstrigęs tarp kėdžių ir stalų, sugeba lengvai išsivaduoti, niekada neprašydamas vartotojo pagalbos. Į elektros laidus niekada nebuvo įsipainiojęs.

Plaunantis siurblys robotas „Legee 7“ negali atpažinti paviršiaus, kuriame jis yra. Gaila ir juo labiau stebina tai, kad „Legee 688“ išvengė šio pavojaus.

Norėdami įvertinti plovimo efektyvumą, mes sąmoningai sutepėme savo grindis įvairių rūšių dėmėmis: saldžiu gėrimu, vandens ir purvo mišiniu, aliejumi ir lūpų dažais.

Po pirmojo roboto pravažiavimo standartiniu režimu pastebėjome, kad paviršius, ant kurio mes pripylėme aliejaus, vis dar buvo šiek tiek riebus. Prireikė tik dar vieno žingsnio, kol jo visiškai nebeliko. Reikėjo trijų kartų, kad visiškai pašalintumėte saldžių gėrimų dėmes (po dviejų praėjimų paviršius vis dar buvo lipnus) ir purvo mišinio. Galų gale lūpų dažų dėmės nebuvo išplautos. Siekdami optimizuoti plovimo efektyvumą, iš naujo paleidome robotą virtuvės režimu (tinka išsiliejus ir įsisenėjusioms dėmėms). Ciklo pabaigoje riebalai, kartu su saldžiu gėrimu ir purvo pėdsakais, visiškai išnyko. Lūpdažis visada buvo matomas – kaip ir su visais robotais.

Koks robotas grindų plovėjas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai grindų plovėjai

Drėgno valymo robotai – ypač aktualūs mėgstantiems švarą, praktiškiems bei laiką taupantiems asmenims.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *