Kai kurie namų ruošos darbai dažnai gali būti nuobodūs. Langų valymas gali būti vienas iš jų, kai reikia valyti langus ar nepasiekiamas vietas. Tačiau gyventi automatizavimo eroje yra paprasta, sudėtingų ir nepasiekiamų vietų valymas tapo labai paprastas.

Geriausiai langų valymo robotai

Hobot 388

Šis robotas naudoja galingą siurblį, kurio sudaroma vakuuminė galia nesumažėja, net ir paviršiui esant nevisiškai lygiam. Hobot 388 be vargo išvalys ne tik langus, veidrodžius, bet ir plyteles, mozaiką ar net plaunamas sienas. Taip pat jam nebaisus ir grublėtas paviršius.

Robotas automatiškai purškia vandenį ar valymo priemonę ant langų paviršiaus, kad šluostės neišsausėtų, esant didesniam valomajam paviršiui ar aukštesnei oro temperatūrai.

Hobot 2S

Hobot 2S modelyje integruotos net dvi papildomo papurškimo talpyklos. Kai robotas važiuoja į dešinę, purškia vienas purkštukas, į kairę kitas, taip pat purškiamas skystis ir robotui leidžiantis žemyn, taip geriau drėkinamos šluostės.

Hobot 2S nuo šiol skleidžia garsinius pranešimus apie roboto būseną ir saugumo įspėjimus net ir lietuvių kalba. Taip pat garsinius pranešimus galite įrašyti ir savo balsu.

Krašto atpažinimo jutikliai perkelti link roboto vidurio, tad Hobot 2S šluostės pasiekia net ir lango kampučius.

langu valymo robotas hobot 298
Hobot 298

Tai pirmasis kvadratinis robotas, kuris automatiškai purškia vandenį ar valymo priemonę ant langų paviršiaus tuo metu, kai robotas veikia, kad šluostės neišsausėtų esant didesniam valomajam paviršiui.

Protingas maršruto planavimas, skirtas kruopščiam paviršių valymui. Zigzaginis kelias horizontaliomis, ir vertikaliomis kryptimis, užtikrina itin kruopštų net ir berėmių konstrukcijų valymą.

Galingas roboto vakuumas leidžia „HOBOT-298“ robotams tvirtai laikytis ant stiklo paviršiaus. Tad langų valymo robotui valant dulkes ir šalinant nešvarumus, Jūs galite būti visiškai tikri dėl jo saugumo.

Kaip veikia geriausi langų valymo robotai?

Nesvarbu, kaip geriausi langų valymo robotai yra pritvirtinti prie stiklo, jie važiuoja langu naudodamiesi mini ratukais ar vikšrais, arba šluostėmis, kurios sukasi. Geriausi langų valymo robotai visada suprojektuoti su mikropluošto šluostėmis; todėl jie valo langus nepalikdami jokių dryžių ant stiklų. Tik nepamirškite keisti šluosčių, kad būtų nepriekaištinga švara.

Aukštesnės klasės modeliuose yra automatiniai purkštuvai ir pažangus maršruto planavimas. Valymo priemonės efektyvumas priklauso nuo to, kaip gerai pasirinkote produktą prieš pirkdami.

Todėl, jei nusprendėte įsigyti geriausią langų valymo robotą, būtinai pasikonsultuokite su specialistu.

Dalykai, dėl kurių geriausi langų valymo robotai yra puikios kokybės

Kas daro langų valymo robotą geru ar blogu, priklausys nuo jūsų poreikių. Radę langų valymo įrenginį, įsitikinkite, kokius langus ketinate valyti.

Langų roboto paklausa gali skirtis tarp namų savininko ir smulkaus verslo savininko. Kartais geras langų robotas gali būti naudingas vienai šeimai, tačiau visiškai netikti kitai. Taigi roboto veikimas priklauso nuo vartotojo pasirinkimo lygio.

Langų valymo roboto matmenys

Langų roboto matmenys visada turėtų būti puikūs. Jo dydis yra labai svarbus, kai jis tiesiogiai matuoja langą, kurį jis gali išvalyti. Jei norite, kad jis išvalytų mažus langus, nereikia galvoti apie milžinišką robotą, skirtą labai dideliems langams.

Kalbant apie prietaiso formos pasirinkimą, manau, kad tai gana svarbu. Pavyzdžiui, jūs negalėsite efektyviai panaudoti robotų su apvaliomis šluostėmis kampuose, bet jie puikiai tiks apskritiems langams.

Roboto svoris irgi labai svarbu, ypač turint plonus langus, nes jie paprasčiausiai gali neatlaikyti sunkaus roboto ir didelio roboto.

Langų roboto variklio kokybė

Kalbant apie prietaisą, kuris veikia elektros energija, variklis tikriausiai yra svarbiausia prietaiso dalis. Taigi variklis turi didesnį poveikį automatizuotiems langų valymo robotams. Automatizuotam langų valymo robotui labai svarbi ne tik siurbimo galia, bet ir variklio greitis. Netgi jūs turite galvoti apie triukšmo problemą, kiek garsiau ji yra atliekama valymo metu. Visada pageidautina siurbimo galia ir variklio greitis, o abi specifikacijos kartu pagerina valymo užduoties kokybę. Ypač tiems žmonėms, kuriems saugumas yra pirmoje vietoje ir nerimauja dėl nukritimo, arba tiems, kurie dažnai valo langus.

Jei pasirinksite aukščiausios kokybės langų valymo robotą, pamatysite, kad jis labai gerai prisisiurbia ir išlieka gana tylus. Tačiau vidutinio lygio langų valymo robotai yra per daug garsūs.

Saugumas

Bet koks langų valymo robotas yra brangi investicija. Reguliari priežiūra pratęs roboto gyvavimo laiką. Be to, atsarginė baterija yra saugos priemonė, padedanti išvengti staigaus kritimo. Tai yra vienas iš saugos patarimų, kurių reikia laikytis.

Akumuliatoriaus indikatorius yra dar viena problema, į kurią daugelis žmonių nekreipia dėmesio. Dauguma robotų turi garsinius įspėjimus ir LED ekranus, kurie įspėja žmones apie valymo laiką ir būklę. Kai kurie prietaisai naudoja įspėjimus balsu svarbiai informacijai perduoti. Svarbu sumažinti roboto gedimo tikimybę, kai esate užsiėmęs kitais darbais.

AI technologijos naudojimas langų valymo robotui

Langų valymo roboto AI funkcija nustato, kaip gerai ji valosi. Paprasčiausia mašina naudoja atsitiktinius maršrutus pakankamai laiko ir viską gerai išvalo. Tačiau dauguma pažangių modelių, kuriuose buvo dirbtinio intelekto technologija, naudoja jutiklius ir grandines, kad nustatytų jo padėtį ir kur reikia toliau valyti.

Esminės savybės

Langų valymo rinka per pastaruosius porą metų matė daugybę naujovių. Automatinis purkštuvas yra viena iš nuostabiausių savybių, kurią turi geriausi langų valymo robotai. Tai yra didelis patogumas, nes nereikia iš anksto purkšti kiekvieno lango ar šluosčių, prieš paleidžiant robotą. Pats robotas kiekvieną kartą užtikrina tinkamą paskirstymą.

Daugiau dalykų, kuriuos reikia apsvarstyti

Maitinimo kabelio ilgis. Taip pat ar jums reikia prailginimo, kad pasiektumėte tam tikrą lango stiklo ilgį.

Jeigu norite, kad šluostės tarnautų ilgai, jas reikia išplauti po kiekvieno naudojimo.

Išvada

Langų robotas nėra dalykas, kurį naudosite amžinai. Tačiau tam tikroje situacijoje jums padės valyti lango stiklus ar bet kokius kitus paviršius, kuriems jis tinka. Tai nuostabus dalykas, o geriausi langų valymo robotai padės jums sutaupyti.

Jei valdote mažą verslą su daugybe didelių langų, tikriausiai neinvestuosite žmonių į langų valymą. Jūs visada stengiatės sutaupyti, nesinaudodami žmonėmis tokiems darbams. Taigi, nešvaistant darbuotojo laiko, galima nuvalyti langus, šiek tiek investuojant į geriausią langų valymo robotą.

Lygiai taip pat, jei kuris nors namų savininkas nori išvalyti neprieinamus langus, jam reikia naudoti langų valymo robotą. Tačiau, jei namuose turite mažus ir lengvai pasiekiamus langus, jums nebūtina naudoti robotą.

Koks langų valymo robotas geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo langus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Langų valymo robotai

Langų valymo robotai – tobulas sprendimas, leidžiantis lengvai pasirūpinti nepriekaištinga švara, patogumu ir sutaupytu laiko.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

2 thoughts on “Geriausi langų valymo robotai jūsų patogumui

  1. Dima parašė:

    komentaras

  2. Aliona parašė:

    atsakymas i komentaras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *