Dulkių siurblys robotas Deebot Ozmo T8 AIVI yra pats galingiausias mūsų išbandytas robotas, kuris gali siurbti trimis skirtingais lygiais. Dar geriau – vienu įkrovimu robotas veikia iki trijų valandų, todėl jis puikiai tinka dideliems butams.

Taip pat jis naudoja dirbtinį intelektą, kad atpažintų savo kelyje esančius objektus ir pažymėtų juos savo žemėlapyje. Yra net įmontuota kamera, padedanti „pamatyti“ mažus daiktus, pavyzdžiui, kabelius, kojines ar žaislus. Šios kameros dėka, galite net nestebėti savo namus, kai esate išvykęs.

Dulkių siurblys robotas Deebot Ozmo T8 AIVI patobulino savo žemėlapių technologiją, jis sugeba sukurti ir išsaugoti žemėlapį daug greičiau nei bet kurie ankstesni modeliai. Netgi gali išsaugoti kelių aukštų žemėlapius.

Dulkių siurblys robotas Deebot T8 vienu metu gali siurbti ir drėgnai valyti kietas grindis bei sumaniai išvengti bet kokio kilimo (net ir pirmą kartą važiuojant), jei bus pritvirtinta plovimo plokštelė. Aišku, jis nepašalins jokių įsisenėjusių dėmių, tačiau palaikyti švarai puikiai tiks. Be to, jį labai lengva nustatyti ir naudoti, o atsižvelgiant į įspūdingą funkcijų rinkinį, T8 yra aiškus pretendentas būti vienu geriausių šiuo metu turimų robotų dulkių siurblių.

Dizainas

Kaip ir visi prieš tai buvę „Ecovacs“ modeliai, dulkių siurblys robotas Deebot T8 yra apvalus robotas, kurio šonuose yra buferiai, o viršuje – apsaugotas lazeris. Po pakeliamu gaubtu yra šiukšliadėžė, atstatymo mygtukas ir valymo įrankis, kurio reikia pagrindiniam šepečiui valyti. Nors įrankis nėra toks naudingas, koks turėtų būti, dėl ypač itin mažo peiliuko, kuris vos nupjauna plaukus, kurie būna apsivėlę aplink šepetį, tačiau vis dėlto tai geras pagalbininkas, valant šepetį.

T8 priekyje yra kamera (daugiau apie tai vėliau), o gale yra vandens rezervuaras, pagamintas iš skaidraus plastiko. Apvertus robotą, matome du šoninius šepetėlius ir ilgą pagrindinį šepetį, ten taip pat tvirtinama plovimo plokštelė. Net nereikia apversti roboto aukštyn kojomis, kad pritvirtintumėte plovimo plokštelę – tiesiog šiek tiek pakelkite jį, pastumkite plokštelę po juo ir lengvai priklijuokite spaustukus prie jų nišų, tada švelniai paspauskite, kad užfiksuotumėte plokštelę. Kai tai bus padaryta, dulkių siurblys robotas Deebot T8 žodžiu praneš, kad plokštelė pritvirtinta.

Tai nėra vienintelis dalykas, kurį dulkių siurblys robotas Deebot T8 jums pasakys – išgirsite sakant, apie pradedamą valymą, arba jeigu jis kažkur užstrigs ir jam reikės pagalbos, arba kad jums reikia pašalinti vandens rezervuarą ir dar daugiau.

T8 taip pat lengva prižiūrėti – programoje galite pamatyti visų priedų tarnavimo laiką bei gausite pranešimus, kai kurį nors iš jų reikės pakeisti. Daugkartinė šluostę galima plauti, o dėžutėje taip pat yra keletą vienkartinių šluosčių.

Šiukšliadėžė yra panaši į senesnių modelių, ją lengva išimti ir ištuštinti. Priklausomai nuo valomo ploto ir nešvarumų, po kiekvieno valymo gali ir nereikėti jos ištuštinti. Tačiau turėtumėte stebėti pagrindinį šepetį, nes jums reikės reguliariai pašalinti įsipainiojusius plaukus nuo jo.

Ecovacs Deebot OZMO T8 AIVI robotas dulkių siurblys app

Nustatymai ir programų valdymas

Prieš pirmą naudojimą, naują robotą būtinai reikia pakrauti, kiek tai užtruks, priklauso nuo to, kiek liko akumuliatoriaus. Mums tai užtruko kelias valandas, bet kol dulkių siurblys robotas Deebot kraunasi, galite prijungti jį prie „Wi-Fi“ tinklo per „EcovacsHome“ programą, kurią gali naudotis tiek „Android“, tiek „iOS“.

Prisijungti mums buvo be galo lengva, skirtingai nei su Ozmo 930, su kuriuo mums teko nemažai pavargti, kol pagaliau prisijungėme. O su T8 užtrukome apie 7–8 minutes, kol atsisiuntėme naujausią T8 programinės įrangos naujinį, jį įdiegėme, prisijungėme prie „Wi-Fi“ ir galiausiai galėjome naudotis programėle telefone.

Kai dulkių siurblys robotas Deebot T8 pasikraus, galėsite iškart pasirinkti siurbimo galią. Standartinio valymo pakanka kietoms grindims, tačiau jei turite naminių gyvūnėlių ar didelį kilimą, rekomenduotume pasirinkti „Max“ arba „Max +“ variantą. Tai iš tikrųjų padidina T8 siurbimo garą, tačiau jis vis tiek nėra toks garsus, lyginant su rankiniais dulkių siurbliais. Greičiausiai tai galbūt vienas iš tyliausių robotų, kuriuos išbandėme.

Išsaugoję naują žemėlapį galite nustatyti valymo eigą. Pavyzdžiui, išvalyti tik vieną kambarį, arba pradėti visą namo siurbimą konkrečioje patalpoje, ar nustatyti tik tam tikros vietos valymą.

Taip pat pastebėsite, kad kai dulkių siurblys robotas Deebot  T8 bus prijungtas prie interneto, programoje pasirodys „vaizdo įrašų tvarkyklė“. Jeigu norėsite, su robotu galėsite nuotoliniu būdu stebėti savo augintinius ar tiesiog pažiūrėti,  ar nepalikote praviro lango namuose.

Valymo efektyvumas

Dulkių siurblys robotas Deebot  T8 yra galingas robotas kietoms grindims bei, naudojant „Max +“ nustatymą, puikiai tiks ir kilimams valyti, jeigu neturite daug besišeriančių gyvūnų.

Jei rezervuare yra pripildyta vandens, robotas automatiškai žino, kad jam reikia atlikti dvigubą funkciją, vienu metu siurbti ir drėgnai valyti. Tačiau, kaip minėjome anksčiau šioje apžvalgoje, mes nustatėme, kad T8 plovimo funkcija nėra tokia gera, ką galėtumėte pasiekti, jei tai padarytumėte patys. Jei jūsų grindys tik šiek tiek dulkėtos, T8 tvarkosi puikiai. Bet visos dėmės – net ir lengvi, dulkėti pėdsakai – lieka po to, kai robotas atliks savo darbą.

Kitas dalykas, kurio reikia nepamiršti, yra tas, kad nors dulkių siurblys robotas Deebot  T8 gali atpažinti mažas kliūtis ir jas apvažiuoti, tačiau prieš valant, geriau pakelti daiktus nuo grindų, nes kad ir kiek įgudęs būtų T8 kliūčių vengimas, jis vis tiek gali įsipainioti į kabelius, įsiurbti kojinę ar žaislą.

Vaizdo stebėjimas

Kaip minėta anksčiau, dulkių siurblys robotas Deebot  T8 turi kamerą, su kuria galima stebėti, kas yra jo kelyje. Realiuoju laiku galite ne tik žiūrėti, kur jis važiuoja, bet ir įrašyti filmuotą medžiagą ar padaryti momentinę nuotrauką, ir netgi kalbėtis su žmonėmis kituose kambariuose. T8 galima valdyti nuotoliniu būdu kaip žaislinį automobilį, taigi, jei jums reikia greitai viską apžiūrėti, kai esate išvykę, galite su robotu apvažiuoti visus savo namus.

Saugumo sumetimais „Ecovacs“ užrakino vaizdo įrašų tvarkyklę keturių skaitmenų slaptažodžiu, kurį turėsite nustatyti ir įvesti kiekvieną kartą, kai norėsite naudotis vaizdo įrašų tvarkykle.

Ar turėčiau pirkti Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI?

Pirkite, jeigu jūs ieškote novatoriško, galingo ir protingo automatinio valymo sprendimo. Dulkių siurblys robotas Deebot  T8 turi daugybę funkcijų, kurių neturi kiti konkuruojantys modeliai. Nedaugelis robotų dulkių siurblių siūlo tokią didelę siurbimo galią, jau nekalbant apie trijų valandų akumuliatoriaus veikimo laiką ir sumanumą, kad būtų išvengta mažų daiktų ant grindų. Ir nėra konkurentų, kurie taip pat pateiks jums vaizdo įrašą apie tai, kas vyksta jūsų namuose.

Nepirkite, jeigu turite ribotą biudžetą, nes dulkių siurblys robotas Deebot  T8 nėra pigus. Jei ieškote įperkamesnio dulkių siurblio „2 viename“, rekomenduotume Ozmo 950, Roborock S6 MaxV arba Roborock S5 Max. Bet jūs negausite tų pačių funkcijų rinkinio su jokiu kitu modeliu.

Koks robotas siurblys geriausias?

Atsakykite vos į kelis klausimus apie savo namus ir visiškai NEMOKAMAI gaukite Jums labiausiai tinkančių robotų variantus jau tą pačią dieną.

Robotai dulkių siurbliai

Robotai dulkių siurbliai – neprilygstami pagalbininkai, tvarkymąsi paverčiantys maloniausia ir lengviausia buities užduotimi.

Grįžti į sąrašą

Panašus įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *